about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

پست الکترونیکی (ایمیل) احراز شده بومی با هدف ایجاد راهی ارتباطی برای تعاملات دستگاههای دولتی و مردم، راه اندازی شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، بهنام ولی زاده معاون دولت الکترونیکی سازمان فناوری اطلاعات ایران سه شنبه در مراسم آنلاین رونمایی از «پست الکترونیکی احراز شده بومی» برای ارتباط با دولت الکترونیکی گفت: یکی از کانال‌هایی که در سامانه پیام ایران به عنوان کانالی برای ارتباط مردم با دولت در نظر گرفته شده بحث ایمیل است.

وی ادامه داد: پیش از این ایمیل «ایران» به عنوان کانال ارتباطی مردم با دولت در نظر گرفته شده بود که توسعه نیافت اما هم اکنون با تغییرات انجام شده، یک ایمیل احراز هویت شده را به نام mail.ir به صورت رایگان در اختیار مردم قرار داده ایم.

معاون دولت الکترونیکی سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه این ایمیل داخلی از طریق کد ملی و اطلاعات موبایل و اطلاعات هویتی ثبت احوال قابل احراز و شناسایی است، افزود: به این ترتیب دستگاه‌های ارائه دهنده خدمات دولت الکترونیک، تنها با وارد کردن کد ملی فرد و بدون نیاز به نام کاربری وی، می‌توانند موضوعات مورد نظر خود را به کارتابل کاربر، ایمیل کنند.

ولی زاده با تاکید بر اینکه ایمیل بومی با سامانه «پیام ایران» که چند روز پیش راه اندازی شد، به صورت متمرکز فعالیت می‌کند، تصریح کرد: در این طرح بستر خدمتی فراهم شده که هر شهروند ایرانی بتواند یک ایمیل رسمی احراز هویت شده، داشته باشد. این ایمیل برای تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی قابل ارائه است و اشخاص حقوقی نیز با شناسه ملی احراز می‌شوند.

وی گفت: برای ۸۱ دستگاه اجرایی نیز یک ایمیل دستگاهی ایجاد کرده ایم که شهروندان می‌توانند از داخل پست الکترونیکی بومی خود و با جستجوی نام دستگاه به دستگاه‌های مربوطه ایمیل ارسال کنند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.