about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

سازمان دیسا قصد دارد الگوریتم‌هایی را توسعه بدهد که توان مقابله با قدرت بالای سامانه‌های کوانتومی را در زمینه شکستن الگوریتم‌های رمزنگاری دارد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پیشرفت روزافزون در محاسبات کوانتومی در آینده می‌تواند قوی‌ترین سامانه‌های رمزنگاری دولتی را با مشکل مواجه کرده، منسوخ کند. به همین دلیل وزارت دفاع آمریکا در تلاش است راه‌کاری را برای مقابله با این چالش به وجود آورده.

آژانس سامانه‌های اطلاعات دفاع، دیسا (DISA) به تازگی از متخصصان امنیتی درخواست کرده است تا ایده‌های خود را در رابطه با دفاع از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات پنتاگون در برابر رایانه‌های کوانتومی به اشتراک بگذارند. سامانه‌های کوانتومی امروزی همچنان در مراحل اولیه توسعه‌ی خود قرار دارند.

مقامات دیسا گفتند:

زمان دقیق فرارسیدن عصر رایانش کوانتومی ناشناخته است. با وجود این، وزارت دفاع باید از هم‌اکنون سامانه‌های امنیت اطلاعاتی خود را به‌منظور مقاومت در برابر حملات رایانه‌های کوانتومی در مقیاس بزرگ، آماده کند.

پنتاگون نیز به مانند بسیاری از سازمان‌ها، به منظور پنهان‌سازی داده‌ها و فعالیت‌های خود در شبکه، به کلیدهای رمزنگاری عمومی وابسته است. این فرآیند حجم عظیمی از محاسبات ریاضی را به کار می‌گیرد. به طور کلی برای تولید کلیدهای دیجیتالی پیچیده که به مردم اجازه می‌دهد، داده‌های رمزنگاری‌شده را مشاهده کنند، از الگوریتم‌های مختلف بهره می‌گیرد. این فرآیند رمزنگاری به اندازه‌ای پیچیده است که حتی قوی‌ترین ابررایانه‌ی امروزی نیز در بعضی موارد به میلیاردها سال برای رمزگشایی آن زمان نیاز دارد.

مقامات یاد شده ادامه دادند، رایانه‌های کوانتومی بسیار قدرتمندتر از سریع‌ترین ابررایانه‌های امروزی هستند و می‌توانند بهترین الگوریتم‌ها را در زمانی بسیار کوتاه بشکنند. به همین دلیل باید پیش از این که دشمنان آمریکا به فناوری رایانش کوانتومی دست پیدا کنند، روشی برای مقابله با آن ایجاد کرد.

دیسا به دنبال ایجاد یک پیش‌نویس از الگوریتم‌های رمزنگاری نوآورانه‌ای است که می‌توانند از رایانه‌های سنتی در برابر حملات کوانتومی محافظت کنند. پس از ارائه پیشنهادها و بررسی آن‌ها، سازمان مذکور به‌منظور توسعه نمونه‌های اولیه با شرکت‌کنندگان قرارداد امضا می‌کند.

در حالی که هدف اصلی مقابله با توان رمزشکنی محاسبات کوانتومی است، نمونه‌ی اولیه باید امکان استفاده از آن در اکوسیستم فناوری اطلاعات فعلی پنتاگون نیز وجود داشته باشد. همچنین اعلام شد پروژه یاد شده، علاوه بر کاربردهای نظامی درنهایت می‌تواند به شکل‌گیری استانداردهای صنعتی جدیدی در حوزه رمزنگاری منجر شود.

تازه ترین ها
انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.

تولیدکننده
1405/04/02 - 09:39- جرم سایبری

تولیدکننده بزرگ شکر در استرالیا درگیر تبعات حمله سایبری

بیش از یک هفته پس از حمله سایبری که فعالیت دومین تولیدکننده بزرگ شکر استرالیا را مختل کرد، این شرکت اعلام کرد در حال بررسی ادعای یک گروه باج‌افزاری مبنی بر قبول مسئولیت این حمله است.