about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

ایلان ماسک در توییت خود نوشت: پاراگ آگراوال را به مناظره در خصوص میزان بات‌های فعال در توییتر دعوت می‌کنم.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ جنجال‌های توییتر و ایلان ماسک همچنان ادامه دارد و در جدیدترین اتفاق٬ ایلان ماسک با انتشار توییتی، مدیرعامل توییتر را به مناظره زنده و عمومی دعوت کرد. این اتفاق در حالی رخ می دهد که معامله ۴۴ میلیارد دلاری خرید توییتر توسط ایلان ماسک فعلا منتفی شده و به همین دلیل این شبکه اجتماعی از ثروتمندترین مرد جهان شکایت کرده است.

ایلان ماسک در توییت خود نوشت: پاراگ آگراوال را به مناظره در خصوص میزان بات‌های فعال در توییتر دعوت می‌کنم. این فرصت را به او می‌دهیم که این ادعا را که تعداد بات‌های توییتر کمتر از ۵ درصد است٬ اثبات کند.

ماسک در ادامه این توییت را به صفحه هوم پروفایل خود پین کرد و بعد از آن نیز با انتشار یک نظرسنجی از میلیون‌های دنبال‌کننده خود پرسید که آیا اداعای توییتر مبنی بر میزان بات‌های توییتر صحیح است یا خیر؟

تا کنون حدود ۴۷ درصد با انتخاب گزینه «خیر» هم‌نظر بودنشان را با ایلان ماسک اعلام کرده‌اند و این مسئله نشان می‌دهد کاربران توییتر تا حدودی با ادعای ایلان ماسک موافق هستند.

بعید است مدیرعامل توییتر مناظره با ایلان ماسک را بپذیر و از طرفی احتمال پاسخ از سوی هیئت مدیره توییتر به این اقدامات اخیر ایلان ماسک بسیار پایین است. هیئت مدیره توییتر ترجیح می‌دهد روند مبارزه با ثروتمندترین مرد جهان را همچنان از طریق دادگاه پیش ببرد.

تازه ترین ها
استفاده
1405/05/14 - 17:58- هوش مصنوعي

استفاده کودکان استرالیایی از دستیاران هوش مصنوعی

طبق یافته‌های کمیسر ایمنی الکترونیکی استرالیا، اکثر کودکان استرالیایی از دستیاران هوش مصنوعی استفاده کرده‌اند.

تأمین
1405/05/14 - 17:03- آسیا

تأمین برق از منابع غیر فسیلی در چین

چین تا سال ۲۰۳۰ نیمی از برق خود را از منابع غیر فسیلی تأمین خواهد کرد.

دسترسی
1405/05/14 - 16:36- آمریکا

دسترسی رایگان به سرویس امنیت هوش مصنوعی در ایالات متحده

شرکت آی‌بی‌ام سرویس امنیت هوش مصنوعی را به‌صورت رایگان در اختیار صدها مؤسسه آمریکایی قرار می‌دهد.