about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ایستگاه هوا شناسی روی تلفن همراه

برای افرادی که می خواهند از اوضاع آب و هوا مطلع شوند برنامه های بسیاری در زمینه پیش بینی هوا وجود دارد که می توانند روی تلفن همراه خودشان نصب کنند و البته صد ها نفر هم در چندین شبکه خبری تلویزیونی و رادیویی به اطلاع رسانی شرایط آب و هوایی و پیش بینی آن در بسته های خبری مشغولند، اما اگر شما فکر می کنید می توانید آب و هوا را بهتر پیش بینی کنید شاید بخواهید از Skywatch Windoo استفاده کنید ! وسیله ای بسیار کم حجم که می تواند نقش یک ایستگاه هواشناسی کامل را روی تلفن هوشمند کاربرش ایفا کند. Skywatch Windoo داخل جک 3.5mm تلفن همراه می شود و بلافاصله پس از آن باد سنجش فعال می شود. این دستگاه در سه تیپ عرضه می شود. تیپ یک این دستگاه سرعت باد، جهت باد و دما را اندازه گیری می کند، در تیپ دو حسگر رطوبت و در تیپ سه حسگر فشار به قابلیت های این دستگاه اضافه می شوند. همه سنسور های این دستگاه برای بالا بردن دقت و اطمینان کاربر در سوئیس ساخته می شوند. طراحی این دستگاه بر اساس تحمل فضای بیرون ساختمان بوده و در ساختش از فولاد ضد زنگ استفاده شده و پروانه باد سنج این دستگاه نیز جنسی از فیبر کربن دارد و البته این پروانه می تواند سرعت باد را تا 93.2 مایل بر ساعت با تنها 0.2% خطا تخمین بزند. این دستگاه برای سیستم عامل های Android  و  iOS قابل استفاده است و کاربر می تواند هم از طریق برنامه مستقیم این دستگاه به هوا شناسی بپردازد و هم با داده های خروجی از این دستگاه را با قرار دادن در نمودارها و نقشه های هوا شناسی، آب و هوا را پیش بینی کند.  

 

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.