about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ایستگاه اتوبوس هم با چاپگر سه بعدی تولید شد

این روزها از چاپگرهای سه بعدی برای تولید تقریبا هر چیزی استفاده می شود و دنیای معماری و طراحی شاهد تولید اولین ایستگاه اتوبوس کامل به کمک این چاپگرها است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ این روزها از چاپگرهای سه بعدی برای تولید تقریبا هر چیزی استفاده می شود و دنیای معماری و طراحی نیز شاهد حضور روزافزون این ابزار و وسایل پیشرفته است.

در شرایطی که حتی ساخت خانه نیز به عهده چاپگرهای سه بعدی گذاشته شده، استفاده از آنها برای ایجاد سرپناه های ساده تر دور از ذهن نیست.

شرکت چینی وین سان با استفاده از چاپگر سه بعدی بیگ دلتای خود اولین ایستگاه اتوبوس کامل را طراحی کرده است که برای پشت سرگذاردن زمان انتظار تا رسیدن اتوبوس کافی است.

ساخت این ایستگاه اتوبوس با استفاده از مواد بازیافتی و برخی زباله ها در کارخانه این شرکت در شانگهای صورت گرفته است. قرار است این ایستگاه های اتوبوس در نقاط مختلف این کشور نصب شده و مورد استفاده قرار بگیرند.

این ایستگاه های اتوبوس طراحی های مختلفی دارند و در آنها دو تا چهار صندلی بزرگ برای نشستن افراد وجود دارد. همچنین دو طرف این ایستگاه ها به طور روباز طراحی شده اند تا مسافران به راحتی بتوانند اطراف خود را مشاهده کنند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.