about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

ایران ظرفیت تولید پول دیجیتال را دارد

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد با توجه به بزرگ بودن مناطق کویری کشورمان، این ظرفیت در کشور وجود دارد که به جای تولید اسکناس، پول دیجیتال تولید کنیم.


به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ خسرو سلجوقی در خصوص امکان ایجاد پول دیجیتالی در کشور که به تازگی توسط برخی بانک‌ها مطرح شده گفت: یکی از بحث‌های مرتبط با بلاکچین، مبحث انرژی است و ما از آنجا که در دشت کویر مرکزی ایران این قابلیت را داریم که با قیمت یک دهم جهانی انرژی تولید کنیم پس این ظرفیت هم وجود دارد که به جای تولید اسکناس، پول دیجیتالی تولید کنیم.

وی افزود: در حال حاضر ارزش‌گذاری پول دیجیتالی بر مبنای میزان برقی است که مصرف می‌شود و چون ما این توانایی را داریم که انرژی خورشیدی را به برق تبدیل کنیم و ناحیه کویری کشورمان نیز بزرگ است امکان ورود به این مبحث را داریم.

سلجوقی ادامه داد: من فکر می‌کنم پول دیجیتالی مخصوصاً با شرایطی که نیاز به مقابله با تحریم‌های جهانی وجود دارد درواقع یک فرصت است و حتی شاید در این مبحث کمی هم با تأخیر ورود کرده‌ایم.

 وی در خصوص بلاکچین و نگاه دوگانه‌ای که در کشور به آن وجود داشته و عده‌ای آن را پذیرفته و برخی رد می‌کنند نیز گفت: ما باید دو موضوع را از هم جدا کرده و بدانیم که دانش بلاکچین فقط محدود به ارز دیجیتالی نیست. دانش بلاکچین در سایر بخش‌ها از جمله در کشاورزی و خدمات نیز کاربرد دارد اما چون کاربرد آن را نمی‌دانیم و اولین بار بلاکچین در ارز دیجیتالی استفاده شد این دو را برابر هم قرار دادیم.

 

تازه ترین ها
بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.