about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ایران؛ متهم به یگانه تهدید سایبری آمریکا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، به‌تازگی شرکت اِی‌او‌اِل (AOL) که یک شرکت ارائه‌دهنده‌ی خدمات رسانه‌ای در آمریکاست در مصاحبه‌ای با جیمز لوئیس (James Lewis)، مدیر برنامه فناوری و سیاست عمومی مرکز مطالعات بین‌المللی و راهبردی آمریکا (CSIS)، در مورد بزرگ‌ترین تهدیدات امنیت سایبر که متوجه آمریکا است از وی پرسید. جیمز لوئیس در این مصاحبه‌ در مورد بزرگ‌ترین تهدیدات امنیت سایبر که متوجه آمریکا است از ایران نام برد.
وی بزرگ‌ترین تهدیدات را از ناحیه‌ی ایران، روسیه، چین و کره‌ی شمالی دانست. همچنین وی ادعا کرد که هکرهای روسی و چینی سالانه میلیاردها دلار از آمریکا سرقت می‌کنند. وی در اتهامی دیگر ایران و کره‌ی شمالی را نیز خطرناک دانست؛ زیرا به اعتقاد وی این دو کشور حملاتی را برای به دلیل الزامات سیاسی علیه آمریکا انجام داده‌اند. همچنین وی افزود که هرکدام از این چهار کشور می‌توانند حملات مخربی علیه داده‌ها، خدمات و زیرساخت‌های حیاتی انجام دهند.
وی در مورد ایران، حزب‌الله و ارتش الکترونیک سوریه ادعا کرد که ایران آن‌ها را حمایت می‌کند تا بتوانند به‌عنوان نایب برای حملات سایبری اقدام کنند.

                                                                                                                       
در ادامه‌ی این مصاحبه گفته شد که خاورمیانه به‌عنوان منطقه‌ای تهدیدآمیز برای امنیت به شمار می‌آید. بعدازآن در مورد بزرگ‌ترین مناطقی که تهدیدات امنیت سایبر از ناحیه‌ی آن‌ها است از جیمز لوئیس سؤال شد. وی پاسخ داد: «فقط ایران... ایران از حملات سایبری علیه اهدافی در خاورمیانه استفاده می‌کند. بدنام‌ترین آن‌ها حمله علیه شرکت آرامکو بود. حملات دیگر ایران، حمله علیه کازینوی سندز و حملات ابتدایی علیه بانک‌های آمریکا است. ایران به دنبال این است که حملاتی هم به خطوط لوله‌های انرژی آمریکا داشته باشد.» همچنین وی پیشتر در مورد توان سایبری ایران گفته بود: «ایرانی‌ها به بهبود توان حملات سایبری خود ادامه خواهند داد، اما ما باید در ارتباط و استفاده از آنها مراقب باشیم به‌طوری‌که نگران توافق نشوند.»

 

بخش اول               بخش دوم

پایان بخش سوم

 

 

 

 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.