about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد پیشرفته‌ترین مرکز پدافند سایبر فرانسه

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ متخصصان پدافند سایبری آینده‌ی فرانسه در مرکز جدید پدافند سایبری که توسط دانشگاه UBS تأسیس شده است، تربیت خواهند شد. این دانشگاه امیدوار است بتواند از طریق این مرکز، در مورد تهدیدات سایبری، آگاهی‌بخشی کند.
در این مرکز پدافندی دانشجویان با علومی مانند جرم‌شناسی رایانه (computer forensic)، جمع‌آوری اطلاعات سایبری و همچنین با راهبردهای آفند و پدافند سایبری آشنا می‌شوند. همچنین یک شبیه‌سازی حمله‌ی سایبری که در آن توان دانشجویان برای دفاع سنجیده می‌شد و 5 ماه به طول انجامید، در این مرکز صورت گرفت. این شبیه‌سازی، آسیب‌پذیری‌های موجود در بخش تجاری فرانسه را ترسیم می‌کرد.
در مورد پدافند سایبری فرانسه باید گفت این کشور در سال 2009، ظرفیت‌های پدافندی خود را در این زمینه ایجاد کرد. فرانسه توان پدافند سایبری خود را از طریق ایجاد برنامه‌های امنیت سایبر در مراکز مهندسی و دانشگاه‌ها، گسترش سازمان‌های امنیت ملی سایبر و تقویت همکاری‌ها افزایش می‌دهد. فرانسه به‌منظور آمادگی برای حملات سایبری، در بعد آفندی و پدافندی، ظرفیت‌های خود را افزایش داده است.
از سال 2013، مسئله‌ی پدافند سایبر به یکی از اولویت‌های دولت فرانسه تبدیل شد. بر اساس برخی گزارش‌ها، فرانسه یکی از پیشرفته‌ترین کشور‌های اروپایی در حوزه‌ی پدافند سایبری است.
در اینجا باید علت تقویت پدافند سایبر فرانسه را موردتوجه قرار دهیم. فرانسه یکی از کشورهای عضو ناتو است و ناتو در سال 2014، سیاستی را برای بهبود پدافند سایبر در کشورهای عضو اجرا کرد و همان سال در نشست ولز نیز اعضای ناتو این سیاست را تأیید کردند.
دانشگاه UBS
این دانشگاه در سال 1996 تأسیس شد و ارائه‌دهنده‌ی رشته‌های هنر، علوم اجتماعی، مهندسی، علوم رایانه، بیوشیمی، ریاضیات، حقوق، اقتصاد و کسب‌وکار است. رشته‌ی دفاع سایبری نیز در این دانشگاه از مقطع کارشناسی ارشد تا دکتری تدریس می‌شود.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.