about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ایجاد پایگاه داده فایل های اسکادا

محققان امنیتی این پایگاه داده را WhiteScope نامیده اند. این پایگاه داده شامل هزاران فایل SCADA و ICS می شود. از این پایگاه داده به منظور شناسایی فایل های اصلی از مخرب استفاده می شود.

تعداد فایل های این پایگاه داده به بیش از 300000 فایل می رسد. WhiteScope شامل فایل های GE Cimplicity و Simenes WinCC نیز می شود. یعنی همان فایل هایی که توسط بدافزار BlackEnergy مورد حمله قرار گرفت.

تعداد فایل های موجود در این پایگاه داده تا پایان امسال تقریبا به نیم میلیون خواهد رسید که شامل فرم‌ویرها نیز خواهند شد.

WhiteScope یک سرویس رایگان خواهد بود که شامل فایل‌ها، هش‌ها و پروسس های لازم برای SCADA و ICS می شود که تمامی برندها از جمله Siemens، Rockwell Automation و Advantech را پشتیبانی می کند.

تامین امنیت سیستم های SCADA و ICS امری بسیاری ضروری است. تعداد حمله هایی که به این تجهیزات می شود، در حال افزایش است. زیرا این تجهیزات کنترل زیرساخت های مهم کشور را بر عهده دارند.

تازه ترین ها
پیوستن
1405/05/19 - 09:01- هوش مصنوعي

پیوستن متخصصان جنگ اطلاعات و سایبری به ارتش زمینی هند

به گفته کارشناسان، متخصصان هوش مصنوعی، جنگ اطلاعاتی و سایبری هندی می‌توانند به زودی به ارتش زمینی بپیوندند.

حضور
1405/05/19 - 08:50- آسیا

حضور اولین شرکت امنیت سایبری بحرینی در نمایشگاه بلک هت آمریکا

شرکت «Beyon Cyber»، اولین شرکت امنیت سایبری بحرینی بود که در نمایشگاه «Black Hat USA» حضور داشت.

تجهیز
1405/05/19 - 08:36- آسیا

تجهیز سامانه‌های راداری ژاپن به نرم‌افزار دفاع سایبری

ژاپن از سال ۲۰۲۷ نرم‌افزار دفاع سایبری را مستقیماً در جت‌های جنگنده و سیستم‌های راداری جاسازی خواهد کرد.