about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ تفاهم‌نامه‌ی همکاری میان شرکت ارتباطات سیار ایران و سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری منعقد شد. طبق مفاد این تفاهم‌نامه، حمایت از توسعه‌ی صنعت گردشگری از طریق ارائه خدمات و محصولات در حوزه‌ی تلفن همراه  با توانایی‌های فنی روز دنیا از جمله پیام چندرسانه‌ای (MMS)، خدمات دیتا ، خدمات ارتباطی از بسترهای مختلف از جمله USSD، ارائه و ایجاد شبکه اختصاصی مکالمه روی سیم‌کارت‌های حوزه‌ی گردشگری، ارائه‌ی خدمات صوتی در خصوص اطلاع‌رسانی جاذبه‌های گردشگری و تاریخی با استفاده از بستر IVR در قالب برنامه زمان‌بندی‌شده، مورد توافق طرفین قرار گرفت.
تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان میراث فرهنگی و همراه اول با هدف ضرورت ارائه‌ی خدمات بهینه به گردشگران داخلی و بین‌المللی و نیز استفاده از ابزارها و روش‌های نوین منعقد شد. بر مبنای این تفاهم‌نامه، ارائه‌ی سیم‌کارت اعتباری مخصوص گردشگران خارجی وارد مرحله‌ی اجرایی شد.طبق این تفاهم‌نامه، سازمان میراث فرهنگی، نسبت به ارائه محتوای مرتبط با صنعت گردشگری شامل معرفی جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و سایر اطلاعات موردنیاز و مفید برای گردشگران داخلی و بین‌المللی ، ارائه‌ی آمار مرتبط با صنعت گردشگری و تعداد بازدید گردشگران بین‌المللی از وب‌گاه‌های مختلف کشور، اقدام می‌کند. همچنین در این تفاهم‌نامه اطلاع‌رسانی در خصوص توزیع مناسب سیم‌کارت گردشگری و خدمات مرتبط با آن در کلیه‌ی نقاط قابل‌ارائه، در نظر گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.