about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد خط دفاعی جدید چین در برابر تهدیدات ملی

مقامات چین در نظر دارند به‌منظور محافظت از امنیت ملی در حوزه فناوری و سامانه‌های خود، یک سیستم مدیریتی جدید راه‌اندازی کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری شین‌هوآ به تازگی اعلام کرد، چین قصد دارد به منظور حصول اطمینان از امنیت ملی در حوزه فناوری، سامانه‌ی جدیدی را تأسیس کند.

کمیسون توسعه و اصلاحات ملی چین (NDRC)، به منظور دستیابی به هدف بالا وظیفه دارد یک سامانه فهرستی (List System)، به وجود آورد تا بتوان به شیوه مؤثرتری تهدیدات امنیت ملی را شناسایی و با آن‌ها مقابله کرد.

در گزارش شین‌هوآ به وضوح مشخص نشده است که آیا اقدام مذکور به جنگ تجاری میان آمریکا و چین مرتبط است یا خیر؛ اما مقامات آن توضیح دادند در آینده‌ی نزدیک جزئیات بیشتری اعلام خواهد شد.

به دنبال جنگ تجاری میان چین و آمریکا، هوآوی در فهرست سیاه امنیت ملی آمریکا قرار گرفت و این کشور متحدان خود را در سرتاسر جهان تهدید کرد تا دیگر از خدمات این شرکت استفاده نکنند.

هو شیجین (Hu Xijin)، سردبیر روزنامه گلوبال تایمز چین گفت:

بر اساس اطلاعات که من می‌دانم، چین به منظور محافظت از فناوری‌های حیاتی خود در حال توسعه یک مکانیزم مدیریتی جدید است. این اقدام گام بزرگی برای بهبود سامانه‌های چین و مقابله با اقدامات آمریکا است.

چین معتقد است دولت ترامپ به علت پیشرو بودن هوآوی در زمینه فناوری 5G آن را تحریم کرده و در فهرست سیاه قرار داده است تا توانایی رقابت با شرکت‌های آمریکایی از بین برود.

تازه ترین ها
بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.