about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اپل تولید «آیفون ایکس» را از سر می گیرد

اپل قصد دارد دوباره تولید آیفون ایکس را از سرگیرد. احتمالا این موبایل در بازارهایی مانند هند و چین عرضه شود که مشتریان از قیمت بالای آیفون شکایت داشتند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پس از آغاز تولید آیفون های جدید چندی پیش اخباری از توقف تولید موبایل پرچمدار اپل در ۲۰۱۷  (آیفون ایکس) منتشر شد. اما طبق گزارش های جدید قرار است تولید آیفون ایکس دوباره آغاز شود.   

طبق گزارش روزنامه وال استریت ژورنال، قراردادهای  اپل و حساسیت روی قیمت برای مصرف کننده دلیل از سرگیری دوباره  تولید آیفون ایکس است.

اپل پس از کاهش تولید آیفون ایکس اس و آیکس اس مکس، میزان خرید نمایشگرهای OLED از سامسونگ را کاست.

درهمین راستا به نظر می رسد این شرکت برای جبران شکاف در  محصولاتش در بازار به جای تولید آیفون ایکس اس قصد دارد تولید آیفون ایکس را دوباره آغاز کند  این درحالی است که هزینه های تولید آیفون ایکس کمتر از نسخه های جدید است. 

اما به نظر نمی رسد درآینده نزدیک آیفون ایکس در فروشگاه های این برند در آمریکای شمالی عرضه شود. این دستگاه برای بازارهای منتخبی تولید می شود که تقاضای کافی برای آن وجود داشته باشد.

به بیان دیگر احتمالا  آیفون ایکس در کشورهایی عرضه می شود که  قیمت این کالا برای مشتریان مشکل ساز بوده است. مشتریان در هند و چین از قیمت آیفون های جدید شکایت داشتند و احتمال زیادی وجود دارد که آیفون ایکس در این بازارها دوباره  عرضه شود.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.