about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

اپل اپلیکیشن های بازی گوگل، فیس بوک و مایکروسافت را در اپ استور خود منتشر نمی‌کند زیرا این شرکت‌ها اپلیکیشن هایشان را برای ارزیابی ارائه نکرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از بیزینس اینسایدر،  اپل اجازه انتشار اپلیکیشن های بازی رایانه ای مایکروسافت، گوگل و فیس بوک را در اپ استور دستگاه های آیفون و آی پد نمی‌دهد.  
بازی رایانه ای پس (مایکروسافت)، استادیا( گوگل) و اپلیکیشن بازی رایانه ای فیس بوک با مانعی برای انتشار در اپ استور اپل روبرو شده‌اند. دلیل این امر آن است که شرکت‌های مذکور  به اپل اجازه نمی‌دهند اپلیکیشن های بازی رایانه ای آن‌ها را ارزیابی کند.
سخنگوی اپل دراین‌باره می‌گوید: اپ استور به‌عنوان فضایی ایمن و معتبر ایجادشده تا مشتریان بتوانند اپلیکیشن های مختلف را بشناسند و دانلود کنند. همچنین این فضا یک فرصت تجاری برای توسعه‌دهندگان نرم‌افزارها به‌حساب می‌آید. اما تمام اپلیکیشن ها قبل از عرضه در اپ استور با توجه به راهنمایی مخصوص ارزیابی می‌شوند. این راهنما برای محافظت از مشتریان و همچنین تضمین  فضایی ایمن برای توسعه‌دهندگان برنامه ارائه‌شده است.
در همین راستا چون این ۳ شرکت اپلیکیشن های بازی خود را برای ارزیابی ارائه نکرده‌اند، اپل نیز به آن‌ها اجازه انتشار در اپ استور را نمی‌دهد.
 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.