about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اپل اپلیکیشن رسمی WWDC را به روز رسانی کرد

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مطابق توضیحات اپل در اپ استور، با به روز رسانی اپلیکیشن شاهد پلی لیست های ویدیویی با تمرکز بر موضوعات کنفرانس، نقشه های تعاملی و تب جدیدی به نام Venue خواهید بود که در مورد محل برگزاری کنفرانس در سن خوزه کالیفرنیا اطلاع رسانی میکند. بد نیست بدانید این اولین باری است که پس از سال ها اپل تصمیم گرفته تا این رویداد را به جای مرکز مسکون سن فرانسیسکو، در مرکز همایش های مک انری سن خوزه برگزار نماید.

در اپلیکیشن WWDC همچنین می توانید استیکرهایی مربوط به اپل و محصولاتش را دانلود کرده و در iMessage استفاده کنید. اپل این اپلیکیشن را هم برای شرکت کنندگان در کنفرانس طراحی کرده و هم توسعه دهندگانی که نمیتوانند بلیتهای مراسم را خریداری کنند. از مزایای این اپلیکیشن می توان به اعلام ساعات شروع رویدادها و همچنین استریم زنده ویدیو از آن ها اشاره کرد تا افرادی که قادر به حضور در مراسم نیستند، به خوبی از تمام اتفاقات با خبر شوند.

همچنین مثل سال گذشته، اپل نسخه ای مخصوص از اپ WWDC را برای tvOS و نسل چهارم اپل تی وی هم منتشر کرده تا توسعه دهندگان قادر به تماشای رویداد در تلویزیون هایشان باشند.

در اپلیکیشن جدید WWDC می توانید از زمان شروع جلساتی که طی این رویداد برگزار می شوند هم با خبر شوید. ضمنا برای نخستین بار اپل به پادکسترها اجازه داده که برای ارائه پادکست های مرتبط با WWDC خود در یک استودیوی پادکست ویژه زمان رزرو کنند.

رویداد کنفرانس جهانی توسعه دهندگان اپل در تاریخ 5 ژوئن (برابر با 15 خرداد) و رأس ساعت 10 صبح به وقت سن خوزه کالیفرنیا برگزار می گردد. اپل این رویداد را هم در وبسایت خود و هم در اپل تی وی لایو استریم می کند، و می توانید پوشش زنده آن را در دیجیاتو نیز دنبال کنید.
 

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.