about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اپل؛ باز کردن قفل آیفون قاتل سفیر روسیه

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مقامات ترکیه و روسیه از اپل می‌خواهند در دور زدن پین کد آیفون 4S به آن‌ها کمک کند تا از این طریق روابط بین این قاتل با گروه‌های تروریستی را پیدا کنند.

مقامات روسی گروهی از کارشناسان را به ترکیه اعزام کرده‌اند تا در باز کردن قفل آیفون به مقامات این کشور کمک کنند، هرچند انتظار می‌رود اپل پاسخ مثبتی به درخواست نداشته باشد. 

در بحث بین اپل و FBI، اپل از کمک به باز کردن قفل آیفون تیرانداز سان‌برنادیو سر باز زد و زمانی که FBI از کمک اپل ناامید شد، با پرداخت 1.3 میلیون دلار به یک گروه نفوذ توانست قفل آیفون را باز کند اما اطلاعاتی در این تلفن همراه  پیدا نکرد که در بررسی‌ها بتواند کمکی بکند.

سفیر روسیه در آنکارا در حین بازدید از یک نمایشگاه عکس، مورد اصابت گلوله‌های پلیس جوانی قرار گرفت که فریاد «انتقام حلب» سر داده بود و کشته شد.

 

تازه ترین ها
جریمه
1405/05/12 - 09:03- آسیا

جریمه حساب‌های کاربری چینی به اتهام تخلف در پخش زنده گروهی

سازمان تنظیم مقررات فضای سایبری چین بیش از ۱۸۴۰ حساب کاربری را به دلیل تخلف در پخش زنده گروهی جریمه کرد.

افشای
1405/05/12 - 08:48- جرم سایبری

افشای اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا در دارک وب

نام و اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا به دلیل نقض سایبری در دارک وب فاش شد.

گام‌های
1405/05/12 - 08:26- آسیا

گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری در عربستان

یک وکیل سعودی گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری و هک در عربستان را تشریح کرد.