about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

سازمان GSMA با انجام تست‌هایی، امنیت سایبری فناوری 5G هوآوی را تایید کرد.

به گزارش کارگروه سایبربان , سازمان GSMA با انجام تست‌هایی، امنیت سایبری فناوری 5G هوآوی را تایید کرد. این سازمان مدیریت تشکیلاتی را بر عهده دارد که شرکت‌های مخابراتی و تلفنی از جمله‌ AT&T و Verizon در امریکای شمالی و «یوروپین دویچ تلکام» (European Deutsche Telekom)، «تلفونیکا» (Telefónica) و «ودافون» (Vodafone) در اروپا اعضای آن هستند.
سازمان GSMA، موسسه‌ای که صدها شرکت فناوری‌محور و اپراتورهای ارتباطی از سرتاسر دنیا را گرد هم می‌آورد، امنیت سایبری تجهیزات شبکه‌ مرکزی 5G هوآوی را تایید کرده است. این سازمان در همکاری با 3GPP - که از همکاری مشترک شرکت‌های مخابراتی شکل گرفته است –با در نظر گرفتن یک سری از پارامترها و تست آن‌ها بی‌خطر بودن و امنیت سایبری محصولات مخابراتی را تایید یا رد می‌کند.
جالب است که GSMA از شرکت‌های تلکام آمریکایی مثل AT&T یا «ورایزن» (Verizon)، شرکت آسیایی چاینا موبایل (China Mobile) یا شرکت‌های اروپایی مثل یوروپین دویچ تلکام، تلفونیکا و ودافون و بسیاری از شرکت‌های دیگر تشکیل شده که تعدادی از این اپراتورها، هوآوی را از هسته‌ی شبکه‌های مخابراتی‌شان حذف کرده‌اند؛ آن‌هم درست بعد از زمانی که هوآوی به جاسوسی متهم شد و استفاده از فناوری ساخته‌شده توسط این شرکت (مستقر در شنژن) برای شرکت‌های ارتباطی آمریکایی ممنوع شد.
موسسه‌ GSMA در گزارش منتشرشده  بعد از تست کردن محصولات هوآوی،  تصریح کرده است که «بر اساس نتایج و شواهد استخراج‌شده از آزمایش‌ها، بررسی‌کنندگان به این نتیجه رسیده‌اند که این محصول، با نیازمندی‌های سیستم NESAS سازگاری دارد».
NESAS یک مکانیزم ارزیابی امنیت سایبری استانداردشده است که توسط ائتلاف مشترک GSMA و 3GPP و همکاری آن‌ها با اپراتورهای برتر دنیا، تأمین‌کنندگان، شرکای صنعتی و قانون‌گذاران تعریف می‌شود. مکانیزم NESAS نوعی چارچوب تضمین امنیتی در گستره‌ صنعت مخابرات ارائه می‌دهد. این‌یک طرح داوطلبانه برای تسهیل در بهبود سطوح امنیتی صنعت موبایل است که به‌واسطه‌ آن، تأمین‌کنندگان تجهیزات شبکه، پیشرفت‌های انجام‌شده روی محصولات و پروسه‌های چرخه‌ عمر آن‌ها را به این سازمان ارسال می‌کنند تا موردبررسی جامع ازلحاظ امنیتی قرار بگیرد. این بررسی‌ها با استفاده از بالاترین استانداردهایNESAS و نیازمندی‌های امنیتی روز انجام می‌شوند.
نتیجه‌ این بررسی، بار دیگر ثابت می‌کند جنگ تجاری بین هوآوی و دونالد ترامپ فراتر از ادعای مساله‌ جاسوسی است. ترامپ با این تئوری که تجهیزات هوآوی برای چین جاسوسی انجام می‌دهند، استفاده از تجهیزات5G هوآوی را در ایالات‌متحده ممنوع کرده است. ادعایی که فقط یک بهانه برای آغاز محدودیت برای هوآوی بوده است.
اروپا نسبت به هوآوی موضعی خنثی دارد و در میانه قرارگرفته و تصمیم دارد به روش هماهنگی برسد که سازندگان زیرساخت شبکه‌  5G ملزم به تبعیت از آن باشند و بر مبنای آن در قاره‌ کهن فعالیت کنند.
کمیسیون اروپایی در گزارشی دراین‌باره نوشته «هدف اتحادیه‌ی اروپا این است که یک رویکرد هماهنگ شده‌ای شکل بگیرد. این رویکرد بر اساس مجموعه‌ مشترکی از اقدامات و باهدف کم کردن خطرات امنیت سایبری آن دسته از شبکه‌های  5G تنظیم شود که در آن ریسک‌های احتمالی ارزیابی و به آن‌ها اشاره شود. هدف نهایی این کار، ایجاد یک چارچوب محکم و مقبول عام از اقدامات امنیتی است که سطح مناسبی از امنیت سایبری را برای شبکه‌های 5G در سرتاسر اتحادیه‌ اروپا تضمین کنند».
 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.