about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

میخایلو فیودوروف، معاون نخست‌وزیر اوکراین از حملات سایبری جدید به چند پایگاه رسمی دولت این کشور خبر داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پایگاه‌های اینترنتی دولت اوکراین با پیامی هشدارآمیز به شهروندان این کشور مورد حمله سایبری قرار گرفت.

به گزارش پایگاه آکسیوس، دولت کی‌یف روز دوشنبه نسبت به برنامه‌های سازماندهی شده برای انجام حملات سایبری به بخش‌های دفاعی، بانکی و دولتی این کشور در بحبوحه تشدید تنش‌ها با روسیه هشدار داده بود.

اخباراین حملات سایبری در حالی پخش می شود که تنش‌ها بین روسیه و اوکراین به بالاترین درجه خود رسیده است. 

میخائیلو فدوروف رییس وزارت تحول دیجیتالی اوکراین نیز اعلام کرد:

این حمله سایبری، وب‌سایت برخی بانک‌های اوکراین را نیز تحت تاثیر قرار داده و وب‌سایت‌های وزارت امور خارجه اوکراین، کابینه وزیران و پارلمان این کشور، از جمله وب‌سایت‌هایی هستند که در اثر حمله سایبری آفلاین شده‌اند. هنوز میزان خسارت وارد شده در اثر این موضوع مشخص نشده است.

این در حالیست که روسیه حملات سایبری را اتهاماتی بی اساس خوانده و اعلام کرده هدف ما پایین آوردن قدرت نظامی اوکراین است اما آمریکا بارها هشدار داده و معتقد است مسکو پشت حملات سایبری اخیر علیه اوکراین قرار دارد و چنین اقدامی یکی از مصادیق حمله روسیه به اوکراین است.

اوکراین از ژانویه سال جاری میلادی مورد دست‌کم سه حمله سایبری بزرگ علیه وب‌سایت‌های مالی دولتی‌اش قرار گرفته است.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه امروز(پنجشنبه) گغت:

عملیات ویژه برای غیرنظامی کردن اوکراین توسط منافع ملی و نگرانی برای آینده انجام می‌شود و هیچ هدف دیگری در آن دنبال نمی‌شود.

وزارت دفاع روسیه نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد:

تمامی سامانه پدافند هوایی اوکراین منهدم شد. گارد مرزی اوکراین در هنگام ورود ارتش روسیه هیچگونه مقاومتی از خود نشان نداد.

ارتش اوکراین نیز گفته است که پدافند هوایی این کشور یک فروند هواپیمای روسی را در شرق اوکراین ساقط کرده است. با این حال، روسیه ادعای وزارت دفاع اوکراین درباره سرنگونی یک جنگنده روسی را تکذیب کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.

شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.

تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.