about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اوپو درحال‌توسعه الگوریتم جدید مسیریابی است

شرکت اوپو با همکاری China Mobile درحال‌توسعه یک الگوریتم جدید مسیریابی به نام RTK با دقت یک متر است که به‌احتمال‌زیاد سال آینده در کشور چین در دسترس خواهد بود.

اوپو از فناوری RTK خود که می‌تواند دقت مسیریابی را به مقدار زیادی بهبود دهد رونمایی کرده است. طبق گفته این شرکت، الگوریتم جدید می‌تواند بدون هیچ‌گونه تجهیزات اضافی به‌دقت 1 متر برسد. دقت بسیار زیاد این الگوریتم کمک بسیاری به مسیریابی می‌کند. 
China Mobile در حال کار بر روی استقرار سیستم زمینی و برج‌های 5G است. به همین دلیل اوپو در حال همکاری نزدیک با این شرکت برای پیاده‌سازی فناوری خود است. کاری که RTK انجام می‌دهد جمع‌آوری تمام اطلاعات از GPS، تمام سنسورهای داخل تلفن ازجمله شتاب سنج، ژیروسکوپ و حتی آنتن‌های گوشی است.
دقت حداکثر 1 متر چیزی است که تنها با استفاده از تجهیزات حرفه‌ای مورداستفاده برای نظارت و نقشه‌برداری به دست می‌آید. شرکت اوپو و China Mobile معتقدند این فناوری از سال آینده در چین برای مصارف تجاری در دسترس خواهد بود. هنوز مشخص نیست که برنامه این شرکت برای استفاده از این تکنولوژی در سراسر دنیا چگونه خواهد بود. 
 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.