about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اولین فروشگاه اپل در جنوب شرق آسیا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ به تازگی شرکت اپل تائید کرد که به زودی اولین فروشگاه خود را در جنوب شرق آسیا، در شهر سنگاپور افتتاح خواهد کرد. از انرژی خورشیدی برای تأمین نیروی مورد نیاز فروشگاه اپل در سنگاپور استفاده خواهد شد.
آنجلا احرندز (Angela Ahrendts)، معاون بخش فروش اپل، گفت: «ما بیش از 900 کارمند در مرکز پاسخگویی خود در سنگاپور داریم که شروع به استخدام افراد برای افتتاح اولین فروشگاه اپل در سنگاپور کرده‌اند. ما می‌خواهیم هر چه سریع‌تر خدمات آموزشی و سرگرمی خود را به تمام مشتری‌های خود در سراسر دنیا ارائه بدهیم.»
فروش تلفن‌های هوشمند اپل در جنوب شرقی آسیا بین ماه‌های آوریل و ژوئن 66 درصد افزایش داشته است. احتمالاً به همین علت اپل تصمیم به افتتاح یک فروشگاه در سنگاپور گرفته است. زمان و مکان دقیق افتتاح این فروشگاه هنوز اعلام نشده است.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.