about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اوضاع نگران‌کننده امنیت سایبری در آسیا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس جدیدترین گزارش منتشر شده از جانب شرکت امنیت سایبری ماندیانت، شرکت‌های آسیایی، بدترین رتبه را در بین شرکت‌های جهان، در زمینه امنیت سایبری دارند. همچنین بر این اساس، متوسط زمان یک نفوذ سایبری و کشف آن، در آسیا 520 روز است که حداقل سه مرتبه بیشتر از استاندارد جهانی است.
ماندیانت تأکید کرد که شرکت‌های آسیایی، بر اساس آمار، 80 درصد بیشتر از سایر نقاط جهان، هدف حمله هکرها قرار می‌گیرند و حجم اطلاعاتی که به طور متوسط در هر حمله توسط هکرها به سرقت می‌رود، حدود 3.7 گیگ است که این میزان، صدها هزار صفحه اطلاعات را در بر می‌گیرد. بااین‌حال، بخش عمده‌ای از این حوادث و رویدادهای امنیتی، به دلیل نبود قوانین مناسب در زمینه افشای اطلاعات، عمومی نمی‌شود و همین موضوع، سبب می‌شود تا آمارهای منطقه‌ای از رویدادهای سایبری در منطقه آسیا، بسیار با واقعیت، تفاوت داشته باشد.
گردی سامرز (Grady Summers)، مدیر بخش فناوری شرکت فایرآی، شرکت مادر ماندیانت، در اظهارنظری در رابطه با این گزارش، وضعیت شرکت‌های آسیایی را بسیار تأسف‌آور و نگران‌کننده خواند و خواستار اتخاذ راهکاری فوری و جدی در این زمینه شد.
در بخشی از صحبت‌های وی در این رابطه آمده است: «ما از راهکارهای مشابه با سایر نقاط جهان، در آسیا هم استفاده کرده‌ایم اما نمی‌دانیم این راهکارها در این منطقه تا چه میزان مؤثر بوده است. ما توانستیم تنها در مدت سه روز، به یکی از معتبرترین شرکت‌های آسیایی نفوذ کنیم. حال تصور کنید درحالی‌که ما توانستیم این کار را در سه روز انجام دهیم، مهاجمان سایبری دیگر، در مدت 520 روز، چه‌کارهایی می‌توانند انجام دهند.»
این اولین گزارش امنیتی شرکت ماندیانت در زمینه حملات سایبری، با محوریت منطقه آسیا است که منتشر می‌شود. در بخش دیگری از گزارش ماندیانت، بر این نکته تأکید شده است حملات سایبری در منطقه آسیا، نسبت مستقیمی با تنش‌های سیاسی روی‌داده در این منطقه دارد. به‌عنوان‌مثال، وقایع رخ‌داده در زمینه کره شمالی، چین یا تنش بین کشورهای دیگر منطقه، سبب می‌شود تا حملات سایبری هم رشد فزاینده‌ای را همزمان با این تنش‌ها پیدا کند.

 

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.