about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این شرکت برنامه‌ریزی برای حمایت از هر یک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا را انکار کرده و اظهار داشته است، قابلیت تکمیل خودکار مطالب تایپ‌شده توسط کاربران در جستجوگر گوگل به نفع هیچ کاندیدا یا هدفی نیست.

این اظهارات واکنشی به انتشار یک ویدئو در سایت یوتیوب توسط کاربری به نام SourceFed است که مدعی شده بود گوگل با مخفی کردن آن دسته از جملاتی که ممکن است در بخش تکمیل خودکار جستجوگرش ظاهر شوند و به ضرر کلینتون باشند به وی کمک می‌کند. به‌عنوان‌مثال کاربران در صورت تایپ کردن Hillary Clinton cri پیشنهادی برای تکمیل این عبارت به‌صورت Hillary Clinton crimes یا جرائم هیلاری کلینتون را دریافت نمی‌کنند. این در حالی است که یاهو و بینگ چنین پیشنهاد‌هایی به کاربران ارائه می‌کنند.

به‌طور مشابه در صورت تایپ کردن Hillary Clinton ind عبارت Hillary Clinton indictment یا اتهامات هیلاری کلینتون پیشنهاد داده نمی‌شود. این در حالی است که جستجوی چنین مطالبی در گوگل و دیگر موتورهای جستجو دارای محبوبیت است.

برخی کارشناسان مدعی هستند به علت فیلتر شدن برخی کلمات دارای بار معنایی منفی و توهین‌آمیز در جستجوگر گوگل چنین وضعیتی در مورد هیلاری کلینتون پیش‌آمده است؛ اما گمانه‌زنی‌ها در این زمینه کماکان ادامه دارد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.