about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اندروید همچنان صدر جدول آلودگی بد افزاری

بدافزارهای اندرویدی مشکلات زیادی را برای کاربران ایجاد کرده‌اند و به اعتقاد برخی کارشناسان این حجم از بدافزارها در بستر اندروید در رایانه‌ها نیز دیده نشده است.
موسسه خبری سایبربان:بدافزارهای اندرویدی با فریب‌های بسیار مشکلات زیادی را برای کاربران ایجاد کرده‌اند به گونه‌ای که به اعتقاد برخی کارشناسان این حجم گسترده از بدافزارها و کلاه‌برداری‌‌ها در بستر اندروید در رایانه‌ها نیز دیده نشده است.
 
به گزارش F-Secure در میان تمامی بدافزارهای اندرویدی مشاهده شده در نیمه‌ی اول سال ۲۰۱۳ حدود ٪۷۷ با انگیزه‌ی مالی شکل گرفته‌اند.
 
بدافزارهای شایع اندرویدی
 
بدافزار Stels یکی از جدی‌ترین تهدیدات اندرویدی است که در اواخر سال ۲۰۱۲ به وجود آمد تا شماره‌ی احرازهویتِ تراکنش‌های تلفن‌همراه1 را در عملیات بانکی از طریق پیامک سرقت کند.
 
به اعتقاد پژوهش‌گران F-Secure حملات Stels ابتدا توسط یک فرد انجام می‌شد که این فرد هزاران ربات را در دستگاه‌های اندرویدی ایجاد کرد و اکنون این Stels در دست افراد حرفه‌ای قرار دارد.
 
این احتمال وجود دارد که افراد مختلفی نسخه‌های مختلفی از Stels را در کمپین‌های خود به کار بگیرند. در برخی موارد نیز دیده شده که این بدافزار اقدام به نصب ابزارهای مخرب دیگری در تلفن‌همراه کاربر نموده و در اطلاعات وی جستجو می‌کند.
 
اپراتور بات‌نت Stels قابلیت جدیدی را در ماه‌های اخیر به شبکه‌ی مخرب خود اضافه کرده که پشتیبانی از زیرساخت کنترل و فرمان‌دهی یکی از این موارد است. زمانی که کنترل یک دامنه droiddad.net از دست خارج شود، ربات‌ها به گونه‌ای تنظیم شده‌اند که به یک وب‌گاه روسی با نام Juick گزارش می‌کنند. این بدان معنی است که اپراتور می‌تواند ربات‌ها را به آدرس کنترل و فرمان‌دهی جدیدی هدایت کند.
 
بدافزار BadNews نیز یکی دیگر از نگرانی‌های این بستر است. چرا که گونه‌هایی از این بدافزار در فروشگاه رسمی گوگل (Google Play) نیز یافت می‌شود. BadNews که میلیون‌ها بار بارگیری شده اطلاعات دستگاه را به کنترل‌کنندگان بدافزار فرستاده و با سرویس‌های ویژه‌ی پیامکی2 ارتباط برقرار می‌کند تا بدین وسیله برای مجرمان کسب درآمد کند.
 
به طور کلی تقلب و کلاه‌برداری در بستر تلفن‌همراه، به ویژه اندروید، بسیار شایع است و بسیاری از شبکه‌های تبلیغاتی و در معرض خطر اقدام به انتشار این بدافزارها می‌کنند. طبق گزارش F-Secure تنها بین ماه‌های مارس تا جولای (یعنی طی ۵ ماه) ۱۷۵۰۰۰ نمونه‌ی بدافزاری ویژه‌ی اندروید کشف شده است. به عبارتی تقریباً ٪۹۶ از خانواده‌های بدافزاری جدیدی که در نیمه‌ی اول سال جاری میلادی مشاهده شده‌اند، بستر اندروید را هدف قرار داده‌اند.
 
اما از آن‌جایی که یک نمونه بدافزار در دنیای رایانه‌های خانگی بر میلیون‌ها کاربر تأثیرگذار است، بدافزارهای تلفن‌همراه همچنان جذابیت کم‌تری برای مجرمان سایبری دارد.
تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/04/25 - 16:30- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری ۱۳.۹ میلیون دلاری کانادا در پروژه‌های هوش مصنوعی

کانادا ۱۳.۹ میلیون دلار در پروژه‌های هوش مصنوعی کبک سرمایه‌گذاری می‌کند.

از
1405/04/25 - 16:10- اروپا

از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند

بر اساس داده‌های جدید یورواستات از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند.

همکاری
1405/04/25 - 15:51- اروپا

همکاری اتحادیه اروپا و هند در زمینه فناوری

اتحادیه اروپا و هند از طریق شورای تجارت و فناوری اتحادیه اروپا همکاری‌های فناوری خود را تقویت می‌کنند.