about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اندروید در خدمت ارتش آمریکا

محققان پنتاگون می‌گویند که در اسلحه‌خانه نظامی خود سلاح‌هایی تولید کرده‌اند که از طریق هدایت لیزری از سطح زمین قادرند در حملات هوایی 7 برابر نسبت به نمونه‌های پیشین سریع‌تر عمل کنند.

این دستاورد توسط سازمان دارپا (سازمان پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا) انجام‌شده است و در هفته اخیر توسط تفنگداران دریایی آمریکا تست شد که با موفقیت همراه بود، طبق این آزمایش‌ها از این به بعد نیروهای آمریکایی قادر خواهند بود در هر نقطه توسط یک تبلت حملات را با دقتی بسیار بالا از مایل‌ها دورتر کنترل کنند.

به گفته سخنگوی دارپا این مانور در جنوب غربی ایالات‌متحده آمریکا توسط پیاده‌نظام ارتش آمریکا در قالب یک‌شبه سازی از یک حمله هوایی توسط چندین دستگاه تبلت به عنوان کنترل‌کننده انجام پذیرفت.

این حملات در مقایسه با حملات مشابه بسیار سریع‌تر، کم‌هزینه‌تر و از نوع تمام‌خودکار توسط تبلت‌ها صورت گرفته است، به گفته ژنرال دیوی فرمانده ارشد هوایی آمریکا به زودی کل ناوگان به این نوع از کنترل مجهز خواهند شد. از این پس نیز تفنگداران کنترل عملیات را توسط برنامه‌ای تحت اندروید به نام Kilswitch بر روی تبلت‌های کنترل می‌کنند.

مانور در کمتر از 4 دقیقه صورت گرفت و این درحالی است که با ابزار سنتی انجام چنین عملیاتی نیز در مقایسه با نمونه‌های قدیمی بسیار سریع‌تر صورت می‌گیرد و با کمترین هزینه و امکانات می‌توان علاوه بر سرعت بخشیدن در انجام عملیات، دقتی بالاتر را چاشنی عملیات کرد.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.