about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

انتقال متن‌های فیزیکی به رایانه با گوگل لنزا

از این پس با استفاده از گوشی هوشمند و برنامه گوگل لنز می‌توانید متن‌های فیزیکی را کپی کرده و برای ویرایش به درون رایانه خود منتقل کنید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،  به نقل از دیجیتال ترندز، اپلیکیشن گوگل لنز از این پس مثل اسکنر جیبی شخصی عمل می‌کند و متن‌های واقعی نوشته شده بر روی کاغذ را کپی کرده و به محیط دیجیتال رایانه منتقل می‌کند.

به روزرسانی جدید گوگل لنز که در تاریخ ۷ می انجام شده، کاربران را از تایپ مجدد مطالب نوشته شده بر روی کاغذ در محیط رایانه بی نیاز می‌کند. این به روزرسانی استفاده از خدمات جستجوی گوگل بعد از انتقال متون به رایانه را هم تسهیل می‌کند و ترجمه آن‌ها را نیز با استفاده از خدمات ترجمه گوگل امکان پذیر می‌سازد.

پیش‌ازاین گوگل لنز برای کپی کردن متون فیزیکی و ذخیره‌سازی آن‌ها درگوشی هوشمند قابل‌استفاده بود. اما انتقال این متون به رایانه‌های شخصی قابلیتی جدید و بی‌سابقه است. برنامه یادشده که هم با اندروید و هم با آیفون سازگار است از طریق دوربین گوشی عمل می‌کند.

برای دسترسی به این خدمات، بعد از قرار دادن دوربین در برابر متن موردنظر باید بخشی از آن را انتخاب کنید و گزینه کپی و سپس کپی بر روی رایانه را انتخاب کنید. سپس گوشی را در برابر رایانه بگیرید و از میان‌بر صفحه‌کلید برای انتقال متون استفاده کنید.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.