about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

انتقال اطلاعات از طریق بدن انسان (بخش دوم)

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در انتقال اطلاعات به کمک بلوتوث، از سیگنال‌های رادیویی به شکل اشعه‌ی الکترومغناطیسی استفاده می‌شود. ابزارهای هوشمند و پوشیدنی که امروزه استفاده می‌شوند از ظرفیت بالایی برخوردار نیستند. همچنین بلوتوث انرژی زیادی برای انتقال اطلاعات استفاده می‌کند.
در مقابل، محققین می‌گویند که در فناوری انتقال اطلاعاتی که ایجاد کرده‌اند، اطلاعات از طریق میدان مغناطیسی و بافت‌های زنده‌ی بدن منتقل می‌شوند. در این روش جدید انرژی کمتری مصرف شده و احتمال از دست رفتن اطلاعات وجود ندارد. این فناوری، 10 میلیون برابر کمتر از فناوری‌های دیگر انتقال اطلاعات بی‌سیم، انرژی مصرف می‌کنند و همچنین شانس از دست رفتن اطلاعات کمتری در این فناوری جدید وجود دارد.
پاتریک مرسیر (Patrick Mercire)، نویسنده‌ی اصلی این تحقیقات، گفت: «در این روش اطلاعات کمتری در هنگام انتقال از دست می‌رود. همچنین به ما کمک می‌کند تا ابزارهای پوشیدنی هوشمندی ایجاد کنیم که به انرژی بسیار کمتری برای کار کردن نیاز دارند.»
محققانی دانشگاه سان‌دیاگو با بیان مقایسه‌ای گفته‌اند که انتقال اطلاعات به کمک بدن انسان از انتقال اطلاعات به کمک بلوتوث و وای‌فای امن‌تر است.
آن‌ها گفته‌اند: «در انتقال اطلاعات به کمک بلوتوث اطلاعات تا فاصله‌ی چندمتری از منبع ارسال می‌شود و این فرصت را به هکر می‌دهد که اطلاعات را به سرقت ببرد؛ اما در انتقال اطلاعات به کمک بدن، داده‌ها تنها در بدن خود فرد جابه‌جا می‌شوند و هکر امکان دسترسی به آن‌ها را ندارد.»
باید گفت که در انتقال اطلاعات از طریق بدن نمی‌توان داده‌ها را به رایانه‌ها یا ابزارهایی از راه دور ارسال کرد. البته این محدودیت برای افراد بسیاری خوشایند است؛ زیرا یک حریم خصوصی کامل برای آن‌ها ایجاد خواهد کرد.

بخش اول

 

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.