about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هم‌بنیانگذار و معاون عملیات تپسی در توییتی از مانع‌تراشی و عدم همکاری سازمان منطقه آزاد کیش در مسیر ورود این تاکسی اینترنتی به جزیره کیش انتقاد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، هومن دمیرچی، در صفحه توییتر خود نوشت: «علی‌رغم پیگیری‌های متعدد برای فعالیت در کیش، مسئولیت مربوطه هیچگونه همکاری‌ای با ما انجام نمی‌دهند. تا امروز برای فعالیت در شهرها، موانع مختلفی را پشت سر گذاشته‌ایم اما این بار، از همان ابتدا راهمان را سد می‌کنند. این در حالیست که ما اولین تاکسی اینترنتی کیش نیستیم».
به گزارش روابط عمومی تپسی، این شرکت طی ماه‌های گذشته، در مذاکره با سازمان منطقه آزاد کیش درخواست فعالیت در این جزیره را مطرح کرده و جلسات و مکاتبات متعددی در این مورد داشته است. با این حال، علی‌رغم اینکه یکی دیگر از تاکسی‌های اینترنتی در حال فعالیت در این جزیره است، مسئولین منطقه آزاد کیش هنوز پاسخی به شرکت تپسی نداده و راه را برای ورود این شرکت تاکسی اینترنتی به کیش باز نکرده‌اند.

به گفته معاون عملیات تپسی، این شرکت مذاکراتش را هم به طور مستقیم و هم با همراهی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با برخی مدیران شورای عالی مناطق آزاد و سازمان منطقه آزاد کیش انجام داده که تا کنون بی‌نتیجه مانده است. عدم پاسخگویی و عدم ارائه دلایل شفاف برای ممانعت از فعالیت تپسی در کیش، باعث انتقاد مدیران این شرکت از مسئولین سازمان منطقه آزاد کیش شده است.

تازه ترین ها
تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.