about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

دادستان کل کشور گفت: دولت باید نگاه به فضای مجازی را از وضعیت بی‌دغدغه کنونی خارج کند و بداند که فضای مجازی نه بزرگراه،که قتلگاه جوانان و خانواده‌های ما شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در همایش پیشگیری و صیانت روحانیت در رشت با تأکید بر ضرورت توجه جدی و همه جانبه دولت و رییس‌جمهور و وزارتخانه‌های مرتبط به فضای مجازی اظهار کرد: به عنوان کسی که بنا بر وظیفه قانونی خود از طریق معاونت فضای مجازی دادستانی کل به صورت مستمر و حتی ساعتی فضای مجازی را رصد می‌کند، دلسوزانه اعلام می‌کنم که یک قاضی کل یک بزرگراه را به خاطر یک تصادف و دو تصادف یا 10 تصادف نخواهد بست اما شما بگویید وقتی بزرگراهی که می‌توان از آن استفاده درست و بهینه کرد در اثر غفلت و کم توجهی تبدیل به قتلگاهی برای مردم،خانواده‌ها و جوانان می‌شود، چه باید کرد؟

وی افزود: آیا وقتی می‌گوییم که مقامات ذی صلاح و ذی ربط باید فضای مجازی را که به تعبیر مقام معظم رهبری تبدیل به قتلگاه شده و جوانان و خانواده ها و نوامیس ما را گرفتار کرده است مدیریت کنیم،حرف گزاف می‌زنیم؟

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه در سیل اخیری که مردم برخی مناطق کشور را گرفتار کرد همه مقامات و مسئولان اجرایی بسیج شدند تا رفع گرفتاری کنند تاکید کرد:امروز فضای مجازی هم تبدیل به سیلی خانمان برکن شده و طبیعتا نگاه مسئولان اجرایی به فضای مجازی هم باید فارغ از یک نگاه عادی و بی‌دغدغه و به مثابه حادثه‌ای غیر مترقبه باشد.

منتظری با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی به دنبال بستن فضای مجازی نیست تصریح کرد: فضای مجازی و گوشی‌های تلفن همراه از بچه‌های چهار و پنج ساله تا افراد مسن 80 ساله را درگیر خود کرده و آسیب‌هایش فراگیر شده است؛ بنابراین لازم است با مدیریت علمی، فنی و اقتصادی مناسب این اتوبان را در اختیار خود بگیریم و کنترل و مدیریت مناسب کنیم.

وی افزود:دشمن از طریق فضای مجازی،مبانی اعتقادی و اخلاقی جامعه ما را هدف گرفته و نباید تصور کنیم که آنها خواب هستند.

دادستان کل کشور در کنار سست کردن مبانی اعتقادی جامعه و به ویژه جوانان،درگیر کردن آنان با امور جنسی و تهاجم به بایدهای فکری جوانان و قشرهای مختلف مردم را سه محور عمده تلاش دشمن در فضای مجازی برشمرد و گفت:دشمن از طرق مختلف به ویژه از طریق فضای مجازی در پی سست کردن اعتقادات جوانان ماست و در این میان روحانیون به عنوان طلایه داران هدایت و راهبری دینی و اعتقادی مردم، باید نقش مهم خود در خنثی کردن توطئه دشمنان را ایفا کنند.

وی یکی از محورهای عمده تلاش‌ها و توطئه‌های دشمنان را که مسبوق به سابقه تاریخی است، نفوذ در حوزه های علمیه و در میان روحانیون دانست و تصریح کرد: لباس روحانیت نمادی از ابلاغ رسالت الهی است و اگر کسی در این قشر تردیدی در این زمینه دارد در واقع این لباس را غصب کرده است.

منتظری افزود: دشمن به شدت مجموعه نهاد روحانیت، مرجعیت و در رأس همه ولی فقیه را مورد تهاجم قرار داده و به دنبال یافتن راه‌های نفوذ در حوزه‌هاست و قصد دارد اعتماد مردم را به روحانیت ضعیف کند تا به گمان خود با متزلزل کردن ستون خیمه یعنی ولایت فقیه‌، این خیمه را از بین ببرد، پس باید هوشیار بود و متناسب با شرایط امروز به مقابله با توطئه دشمن علیه روحانیت پرداخت.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.