about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

انتقاد اسنودن از آفند سایبری آمریکا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی ادوارد اسنودن در مصاحبه‌ای با شبکه‌ی تلویزیونی NOVA درباره‌ی تلاش‌های آمریکا برای کنترل اینترنت، ضمن بی‌فایده بودن این تلاش‌ها، گفت: «وقتی بحث جنگ سایبری می‌شود، آمریکا بیش از هر ملت دیگری، در معرض شکست است.» وی تصریح کرد بخش فنی آمریکا به‌عنوان ستون اصلی اقتصاد این کشور است و هرگونه تلاشی برای سانسور و حمله‌ی سایبری می‌تواند آمریکا را به زانو درآورد.
همچنین اسنودن از رویکرد آفند سایبری آمریکا انتقاد کرد و خاطرنشان ساخت: «دفاع سایبری بسیار مهم‌تر از توانایی ما برای آغاز حملات سایبری علیه کشورها است؛ زیرا وقتی درگیری در فضای اینترنت باشد، پای اقتصاد فنی ما در میان است. مثلاً اگر دشمن شبکه‌های برق را هدف قرار ندهد اما روترهای اصلی را هدف قرار دهد، تمام بخش‌های آمریکا ممکن است در معرض خطر واقع شود؛ یعنی چیزی که تأثیر مهمی روی جامعه ما می‌گذارد و واکنش شدید سیاسی در پی خواهد داشت.» وی روی تقویت دفاع سایبری و تقویت امنیت اینترنت تأکید کرد و حملات سایبری مانند حمله به شرکت سونی و انتشار اطلاعات در سطح اینترنت را بی‌تأثیر دانست.
شاید سخنان اسنودن در انتقاد آفند سایبری آمریکا، تصمیم پنتاگون و تأکید مقامات این کشور روی تقویت توان آفندی باشد؛ همان‌گونه که پنتاگون در سال گذشته، اعلام کرد آمریکا باید توانایی اختلال در امنیت دشمن را به دست آورد و قدرت پاسخگویی مناسبی در برابر حملات داشته باشد.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.