about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

بریتانیا یک کارشناس و یک دیپلمات فناوری را به ریاست نشست هوش مصنوعی خود منصوب کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، بریتانیا ،مت کلیفورد، کارشناس فناوری و جاناتان بلک، دیپلمات ارشد سابق خود را برای هدایت مقدمات اجلاس جهانی هوش مصنوعی در اواخر سال جاری میلادی انتخاب کرده است.

دولت بریتانیا اعلام کرد که این دو نفر وظیفه جمع آوری رهبران سیاسی، شرکت های هوش مصنوعی و کارشناسان را پیش از رویداد پاییز امسال بر عهده خواهند داشت.

در ماه ژوئن، نخست وزیر ریشی سوناک، از بریتانیا به عنوان یک رهبر احتمالی در تامین فناوری به سرعت در حال توسعه یاد کرد و گفت که میخواهد این کشور را نه تنها خانه فکری، بلکه خانه جغرافیایی مقررات هوش مصنوعی کند.

دولت ها در سراسر جهان در این فکر هستند که چگونه پیامدهای منفی بالقوه هوش مصنوعی را بدون خفه کردن نوآوری کنترل کنند.

اتحادیه اروپا با لایحه هوش مصنوعی خود که قصد دارد به معیاری جهانی برای این فناوری نوظهور تبدیل شود، پیش قدم شده است.

از سوی دیگر، کشورهای دیگر طرفدار رویکرد صبر و انتظار هستند یا به سمت یک رژیم نظارتی انعطاف پذیرتر متمایل هستند.

بریتانیا تصمیم گرفته است به جای ایجاد یک نهاد جدید اختصاصی برای این فناوری، مسئولیت نظارتی بر هوش مصنوعی را بین نهادهای ناظر بر حقوق بشر، سلامت و ایمنی و رقابت تقسیم کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.