about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

انتشار iOS 8.0.2 و عذر خواهی اپل

بحران بزرگی گریبان گیر اپل شده و کاربران این کمپانی را به شدت ناراحت ساخته است. اسمارت فون های آیفون 6 پلاس با وارد شدن فشار خم می‌شود و دقیقا یک روز پس از ارائه آپدیت iOS 8.0.1 آنتن دهی آیفون 6 و همین‌طور تاچ آی‌دی شان از کار می افتد. همین دو مورد سبب شده که در این چند روز اپل مضحکه خاص و عام شود.

پس از واکنش این شرکت به مشکل خم شدن آیفون 6 پلاس ، اپل امروز یکی دیگر از این مشکلات بزرگ یعنی خطاهای موجود در سیستم عاملش را هم برطرف کرده تا کمی طرفداران خود را از ناراحتی در بیاورد. این شرکت امروز جدیدترین نسخه اصلاح شده از iOS را تحت عنوان iOS 8.0.2 منتشر و در عین حال از کاربرانی که مشکلات ورژن قبل سبب ناراحتی آن‌ها شده بود عذر خواهی کرد. لیست تغییرات صورت گرفته با این آپدیت مشابه با آپدیت 8.0.1 می‌باشد، به اضافه اینکه در آپدیت جدید مشکل مربوط به انتشار اپلیکیشن های مربوط به Healthkit نیز بر روی اپ استور داده شده است.

نکته جالب اینجاست که وبسایت Apple Insider خبر داده که مدیر کیفی iOS 8.0.1 همان فردی است که مدیریت تیم کیفیت اپلیکیشن Maps سیستم عامل اپل را نیز بر عهده داشته است. اپلیکیشن Maps در iOS 6 معرفی شد و با مشکلات بزرگی که نشان داد، سبب نارضایتی‌های بسیاری بر کاربران شد.

به هر صورت مشکلات پیش آمده در آپدیت جدید رفع شده و کاربران می‌توانند به آپدیت سیستم عامل خود اقدام کنند.

تازه ترین ها
احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.

تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.