about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هکرها پایگاه داده‌هایی از اطلاعات کاربران صرافی «BuyUcoin» هند را در وب تاریک منتشر کردند.  

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ نشریه بلیپینگ کامپیوتر در گزارشی اعلام کرد داده‌های کاربران صرافی ارز دیجیتال بای‌یو‌کوین (BuyUcoin) در فروم‌های وب تاریک منتشرشده و به‌صورت رایگان در دسترس عموم قرار گرفته است. 

مهاجمان 3 پایگاه داده مسروقه از این صرافی ازجمله MongoDB را منتشر کرده‌اند. در اسامی پایگاه داده‌ها تاریخ 1 ژوئن 2020، 14 ژوئیه 2020، و 5 سپتامبر 2020 ثبت‌شده است. 

پایگاه‌ها شامل جداولی از 161487 حساب کاربری، داده‌های تراکنش‌ها، اطلاعات حساب‌های بانکی اکانت‌ها، آدرس ایمیل، پسوردها، شماره تلفن‌ها، اطلاعات محل اقامت کاربران و توکن‌های گوگل هستند. 

مسئولیت این نشتی و انتشار پایگاه داده‌ها را گروه هکری «Shiny Hunters» بر عهده گرفته است، گروهی گه چندین افشای بزرگ داده را ازجمله انتشار اطلاعات کاربران سایت‌های MeetMindful و Teespring طی هفته‌های اخیر در کارنامه خود دارد. 

نمایندگان بای‌یو‌کوین در بیانیه رسمی خود اعلام کرده‌اند هر کاربر بای‌یو‌کوین با کیف پول فعال حساب‌های تجاریِ با احراز هویت سه عاملی دارد. همه دارایی‌های کاربران این صرافی در یک محیط امن و رمزگذاری شده نگه‌داری می‌شوند. 95% از دارایی‌های کاربران در مخزن سرد ذخیره‌شده‌اند و هک و دسترسی به آن‌ها امکان‌پذیر نیست.

بنا به اظهارات آن‌ها، 200 حساب کاربری از این صرافی تحت تأثیر قرارگرفته و تحقیقات همچنان ادامه دارد. در برخی از گزارش‌های غیررسمی شمار حساب‌های لو رفته 325 هزار اعلام شده است. 

منبع:

تازه ترین ها

سرپیچی کودکان بریتانیایی از بررسی آنلاین سن

از هر پنج کودک بریتانیایی، دو نفر می‌گویند که از بررسی آنلاین سن خود سرپیچی می‌کنند.

گسترش
1405/04/23 - 15:05- اروپا

گسترش امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا حمایت از امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان را گسترش می‌دهد.

قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.