about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

برخی کارشناسان اقدام به انتشار اکسپلویت برای آسیب‌پذیری‌های جدید محصولات مایکروسافت کرده‌اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ آژانس امنیت ملی ایالات‌متحده (NSA) به‌تازگی آسیب‌پذیری جدیدی با شناسه CVE-2020-0601 در ویندوز 10، ویندوز سرور 2019 و ویندوز سرور 2016 را شناسایی کرد که مهاجمان با بهره‌برداری از آن می‌توانند حملات سایبری خطرناکی تدارک ببینند.  

این آسیب‌پذیری در بخش رمزنگاری‌شده‌ی CryptoAPI ویندوز کشف‌شده بود که امکان امضای دیجیتالی در نرم‌افزارها را فراهم می‌کند. مهاجم با بهره‌گیری از آن می‌تواند یک فایل مخرب را امضا کرده و آن را به‌عنوان فایل منابع معتبر و قانونی منتشر کند. این آسیب‌پذیری می‌تواند برای جعل گواهینامه‌های دیجیتال ارتباطات رمزنگاری‌شده مورداستفاده قرار گیرد و مهاجمان با سوءاستفاده از آن می‌توانند حملات MitM تدارک دیده و اطلاعات محرمانه را رمزگشایی کنند. 

اخیراً برخی افراد من‌جمله Saleem Rashid به دنبال شناسایی این نقص امنیتی اقدام به انتشار نحوه عملکرد اکسپلویت‌های POC در توئیتر کرده است که برای جعل گواهینامه‌های TLS اختصاص‌یافته و به سایت‌ها امکان جعل منابع قانونی را می‌دهد. 

برخی از کارشناسان شرکت Kudelski Security و کاربری به نام Ollypwn نیز برخلاف رشید، کدها و اکسپلویت‌های خود را در دسترس عموم قرار داده‌اند و معتقدند انتشار این اکسپلویت‌ها نمی‌تواند چیزی را تغییر دهد، چراکه اکثر مجرمان سایبری دانش و منابع کافی برای بهره‌برداری از این آسیب‌پذیری را ندارند.

 در حال حاضر مایکروسافت اصلاحیه‌های امنیتی را برای این آسیب‌پذیری منتشر کرده و از کاربران خواسته هرچه‌زودتر این به‌روزرسانی را در سیستم‌عامل‌های خود انجام دهند. مایکروسافت همچنین به‌روزرسانی‌هایی را برای Windows Defender منتشر کرده تا از کاربرانی که اصلاحیه امنیتی این آسیب‌پذیری را نصب نکرده‌اند، محافظت کند.  

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.