about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

مقامات بیمارستان ویندزور اسکس و چتهام کنت می گویند که اطلاعات مرتبط با یک حمله سایبری منتشر شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بیمارستان های بلو واتر هلس (Bluewater Health)، چتهام-کنت هلس ایلینس (Chatham-Kent Health Alliance)،  اری شورز هلس کر (Erie Shores HealthCare)، هتل-دیو گریس هلس کر (Hôtel-Dieu Grace Healthcare) و بیمارستان منطقه ای ویندزور و سازمان ارائه دهنده خدمات اشتراکی ترنس فرم (TransForm Shared Service Organization)، اخیرا قربانی یک حمله باج افزاری شدند که بر عملیات و همچنین داده های کارکنان حرفه ای و بیماران خاص تأثیر گذاشت.

مقامات بیمارستانها می گویند که در حال کار با کارشناسان برجسته امنیت سایبری برای ادامه تحقیقات برای تعیین دقیق داده های تأثیرگذار هستند.

به هر فردی که اطلاعات آنها تحت تأثیر این حمله سایبری قرار گرفته است، طبق قانون به سرعت اطلاع داده خواهد شد.

در بیانیه آمده است:

ما از نزدیک با پلیس، از جمله ادارات پلیس محلی، پلیس استان انتاریو، اینترپل و اف بی آی کار می کنیم و به همه سازمان های نظارتی مربوطه از جمله کمیسر اطلاعات و حریم خصوصی انتاریو اطلاع داده ایم. رهبران آنها با توصیه کارشناسان ما مبنی بر اینکه نمی توانند ادعاهای مهاجم را تأیید کنند، تصمیم گرفتند که ما تسلیم باج گیری آنها نشویم. آنها در این موقعیت با دولت های 50 کشور از جمله کانادا که اخیراً متعهد شده اند هرگز به مجرمان سایبری باج ندهند، همسو هستند. ما به کار شبانه روزی برای بازیابی سیستم ها ادامه خواهیم داد و انتظار داریم در روزهای آینده به روز رسانی های مربوط به بازیابی سیستم های خود را داشته باشیم.

بیمارستان‌ها تمام تلاش خود را برای تماس مستقیم با بیماران در صورت داشتن قرار ملاقات برنامه‌ریزی‌شده با هر یک از این بیمارستان‌ها که نیاز به زمان‌بندی مجدد دارد، ادامه خواهند داد.

اگر بیماران به مراقبت های اورژانسی نیاز ندارند، از آنها خواسته خواهد شد که لطفاً به ارائه دهنده مراقبت های اولیه یا کلینیک محلی خود مراجعه کنند.

در پایان این بیانیه آمده است:

ما تاثیر این حادثه بر اعضای جامعه ما، از جمله بیماران، کارمندان و کارکنان حرفه ای ما را درک می کنیم، و عمیقاً برای ناراحتی ایجاد شده عذرخواهی می کنیم. ما می خواهیم از همه به خاطر صبرشان در این مدت تشکر کنیم.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.