about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

صدها فایل حاوی اطلاعات حساس به سرقت رفته از دانشگاه اژین در یونان توسط گروه مجرم سایبری لاکبیت در اوایل سال جاری در دارک وب در تاریخ 27 نوامبر منتشر شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، سیستم‌های الکترونیکی دانشگاه اژین (Aegean University) در 2 مارس با باج‌افزار لاکبیت (Lockbit) هدف قرار گرفتند.

تقاضای اولیه مجرمان سایبری برای باج برآورده نشد و برای مدت طولانی هیچ نشانه‌ای مبنی بر سرقت احتمالی داده‌ها وجود نداشت تا اینکه دو هفته پیش، زمانی که مهاجمان بازگشتند، ظاهراً پیامی ارسال کردند و خواستار پرداخت شدند و افزودند که در صورت عدم پرداخت مبلغ باج، پرونده هایی را که ضبط کرده بودند منتشر خواهند کرد.

دانشگاه اژین اظهار کرد که آنها به سازمان حفاظت از داده ها اطلاع داده اند و تحقیقات در حال انجام است تا مشخص شود چه چیزی در پرونده های فاش شده وجود دارد.

یک بررسی سریع در وبلاگ لاکبیت نشان می‌دهد که فایل‌ها حاوی اطلاعات شخصی کارکنان دانشگاه، مانند اظهارنامه‌های دارایی و سایر اطلاعات مالیاتی هستند.

از جمله فایل های منتشر شده می توان به فرم های فرآیند مناقصه، نقشه ساختمان، اسناد داخلی دانشگاه و گواهی پایان تحصیل اشاره نمود.

گروه باج افزاری لاکبیت، سیستم یک سازمان را با باج افزار آلوده می کند و سپس اهداف را مجبور به پرداخت باج می کند.

همچنین آنها شمارش معکوس زمانی که داده ها را منتشر خواهند کرد را نیز نمایش می دهند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.