about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

انتشار اسناد شکنجه رئیس سیا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ پایگاه خبری «دیلی میل» نوشت: در میان این اسناد و مدارک نامه‌ای دیده می‌شود که در آن یکی از اعضای سنای آمریکا راه‌های قانونی کردن شکنجه مظنونان را در زمان بازجویی از آن‌ها پیشنهاد کرده است.
ویکی لیکس اخیراً تعدادی از رایانامه‌های کمیته اطلاعات سنای آمریکا را چاپ کرد که یکی از آن‌ها نامه‌ی کریستوفر بوند، عضو پیشین سنای آمریکا به جان برنان، رئیس سازمان جاسوسی آمریکا، بود. سناتور آمریکایی در این نامه راه‌های مختلف شکنجه مظنونان تروریست را بدون نقض قانون آمریکا ذکر کرده است. کریستوفر بوند این نامه را در سال 2008 و در شرایطی که نایب‌رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا بود، نوشته است.
سناتور آمریکایی در نامه خود تأکید کرده که بسیار ضروری است به سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در بازداشت و بازجویی از مظنونان تروریست اختیار قانونی تام داده شود تا بتوانند بدون دغدغه نقض قانون، به‌منظور اعتراف گرفتن از مظنونان آن‌ها را شکنجه کنند. در این رایانامه علاوه بر این پیشنهاد، پانزده روشی را که قانون آمریکا در بازجویی از مظنونان منع کرده برشمرده است. مهم‌ترین این روش‌ها عبارت‌اند از: ضرب و شتم، غرق مصنوعی، شبیه‌سازی شکنجه، محرومیت از آب و غذا؛ بنابراین گزارش، افشای این نامه نشان می‌دهد که برخی از قانون‌گذاران آمریکایی هرگاه لازم بدانند از زیر پا گذاشتن حدومرزهای قانونی و دادن اختیارات غیرقانونی به سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی این کشور تردیدی به خود راه نمی‌دهند.
پیش ‌از این پایگاه اطلاع‌رسانی ویکی لیکس اعلام کرده بود رایانامه‌های متعددی از مدیر سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا در اختیار دارد که به‌موقع آن‌ها را افشا خواهد کرد. ویکی لیکس مشخص نکرده که این نامه‌ها را به چه طریق به دست آورده است. افشای رایانامه‌های کریستوفر بوند چند روز پس از آن اتفاق افتاد که یک هکر رایانه‌ای که خود را نوجوان آمریکایی معرفی کرد به روزنامه نیویورک تایمز اعلام کرد که توانسته است به ایمیل‌های مدیر سیا نفوذ کند و برخی اطلاعات شخصی آن را به دست آورد. این هکر علت این اقدام خود را اعتراض به سیاست خارجی آمریکا اعلام کرده است.

 

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.