about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

انتشار اسناد جدید جاسوسی انگلیس از اینترنت

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ تقریباً دیگر بر هیچ‌کسی، جاسوسی‌های انگلستان و گسترش دامنه نظارتی GCHQ بر خطوط مخابراتی و اینترنتی در یک سال منتهی به فرار اسنودن از آمریکا و افشاگری وی پوشیده نیست؛ اما به‌تازگی اسناد جدیدی در این رابطه منتشر شد که پرونده مذکور را وارد فاز جدیدی کرده است. تلویزیون نیوزلند اخیراً اسنادی به دست آورده که حکایت از همکاری سازمان ارتباطات دولتی انگلیس با یک شرکت نیوزلندی به نام ایندیس  دارد. ظاهراً در این قرارداد همکاری، این شرکت نیوزلندی، حجم بالایی از اطلاعات را به GCHQ فروخته است. بر اساس اخبار و اطلاعات موجود، حدفاصل سال‌های 2009 تا 2013، این شرکت نیوزلندی، با در اختیار گذاشتن ابزار و فناوری خود در خدمت GCHQ، این نهاد امنیتی انگلیسی را برای رسیدن به هدفش یاری کرده است.
به ادعای تلویزیون نیوزلند، بسیاری از مواردی که در قرارداد مخفی دو طرف اجرایی شد، فناوری‌های از پیش ساخته شده ایندیس (Endace) نبوده و بر اساس نیاز GCHQ، طراحی و ساخته شده است. این نکته نیز لازم به ذکر است که GCHQ، از مشتریان اصلی این شرکت نیوزلندی نیست و محصولات نامتعارف جاسوسی شرکت مذکور، احتمالاً به شرکت‌های مخابراتی و دولتی بسیاری از جمله ورایزن ، ای تی اند تی  و اسپرینت  نیز فروخته شده است؛ موضوعی که تاکنون شرکت‌های مذکور از پذیرش آن‌ها سرباز زده‌اند. به عنوان مثال، بر اساس برخی اسناد، شرکت اسپرینت آمریکا، تجهیزاتی را بر اساس درخواست پلیس، برای شنود قانونی مکالمات از ایندیس، خریداری کرده است.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.