about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک شرکت سازنده خودروی جمهوری چک از راه‌حلی اسرائیلی برای مقابله با کرونا استفاده کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اسکودا (Skoda)، سازنده خودروی جمهوری چک، یک راه‌حل اسرائیلی برای ترکیب بالقوه شبکه‌ای از آژانس‌ها برای مقابله با ویروس کرونا انتخاب کرده است. «Matter»، یک شرکت اسرائیلی 52 تیم از 19 کشور جهان را در رویداد هکاتون با نام «COVID Mobility Race»  با مفهوم نمایشگاه 3 بعدی مجازی خود شکست داد.

در بیانیه مطبوعاتی اسکودا آمده است :

«تیم پیروز از سوی «SKODA AUTO DigiLab» برای توسعه پروژه پشتیبانی می‌شود. به علاوه، اسکودا نحوه عملیاتی شدن پروژه را بررسی می‌کند.»

شرکت اسرائیلی از فناوری 3 بعدی برای ایجاد تورهای تعاملی در املاک دیجیتال، ارائه خدمات به املاک تجاری و مسکونی و همچنین در مهمان‌نوازی و مسافرت استفاده می‌کند.

اسکودا با همکاری «Champion Motors» یک انکوباتور فناوری در اسرائیل به نام «Skoda DigiLab» را اجرا می‌کند که برای شناسایی فناوری‌های سایبری و اتومبیل خودکار به کار می‌رود. به دلیل بحران کرونا، یک رویداد ویژه هکاتون شامل تیم‌هایی از چین، هند، اروپا و اسرائیل از سوی اسکودا برگزار شد. هدف این نشست، یافتن راه‌حل‌هایی برای چالش‌های ناشی از همه‌گیری بیماری جهانی است؛ به عنوان مثال، چگونه می‌توان با وجود اقدامات سختگیرانه فاصله‌گذاری اجتماعی، وسایل نقلیه را خریداری کرد و تحویل داد؟ چه گزینه‌هایی برای خریداران خودرو در مشاهده مجازی ماشین مورد علاقه‌شان وجود دارد؟ و نقش خدمات تحرک دیجیتالی در آینده چه خواهد بود؟

اندرو وانِر (Andre Wehner)، مدیر ارشد دیجیتال اسکودا اظهار داشت :

«وضعیت فعلی نشان داده است که بسیاری از مناطق زندگی در هر 2 سطح خصوصی و حرفه‌ای، می‌توانند بسیار دیجیتالی‌تر انجام شوند. بنابراین، بحران فعلی فرصتی برای ما خواهد بود؛ ما می‌خواهیم بیشترین استفاده را از آنچه آموخته‌ایم داشته باشیم و از امکانات فنی موجود در راستای تأمین خاص‌تر نیازهای مشتریان استفاده کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.