about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

انتخابات هدفی وسوسه‌انگیز برای هکرها

پس از هک سیستم رایانه‌ای «حزب اسرائیل خانه ما» و رایانه و تلفن همراه بنی‌گانتز (Benny Gantz)، یک روز پیش از انتخابات 17 سپتامبر اسرائیل، کاربران اینترنتی موردتهاجم قرار گرفتند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به‌تازگی سرویس مطبوعاتی حزب «اسرائیل خانه ما»، به نقل از الکس‌کوشنیر (Alex Kushnir) رهبر این حزب اعلام کرده بود سیستم رایانه‌ای حزب، مورد حملات سایبری قرارگرفته و اطلاعات پایگاه داده و 5 فایلی که حاوی داده‌های شخصی طرفداران و کنشگران حزب که ساکن شهر نتانیا (Netanya) اسرائیل هستند، سرقت شده است. نفوذ به این پایگاه داده با استفاده از نام کاربری و رمز عبور رئیس ستاد انتخابات شهری حزب «اسرائیل خانه ما» در شهر نتانیا در همان روزی که خروج خود از حزب را اعلام کرده، رخ‌داده بود.

پس‌ازاین رویداد که در 26 ژوئیه 2019 رخ داد، کارشناسان شرکت CGI که برای ائتلاف «آبی- سفید» به رهبری بنی گانتز کار می‌کنند، اعلام کردند تلفن‌ها و رایانه‌های رهبران حزب و اعضای ائتلاف سفید و آبی هدف حمله گسترده سایبری قرارگرفته و اطلاعات آن‌ها به سرقت رفته است. شبکه تلویزیونی «کِشِت» (Keshet) اسرائیل نیز گفته بود این تهاجم توسط هکرهای روس انجام‌گرفته و رایانه و هر دو تلفن مورداستفاده توسط بنی گانتز هک شده است. خبرگزاری ریا نوواستی (RIA Novosti) این ادعای شبکه تلویزیونی کشت را بی‌اساس دانست. موشه یعلون (Moshe Ya'alon) نیز که یکی از رهبران ائتلاف سفید و آبی و وزیر دفاع پیشین اسرائیل است، اتهام به هکرهای روس را رد کرد.

یک روز پیش از انتخابات 17 سپتامبر نیز یک واحد پلیس سایبری از حمله گسترده سایبری و فیشینگ به رایانه‌های کاربران اسرائیلی خبر داد که طی آن مهاجمان از طرف سازمان‌های دولتی، ازجمله اداره نظارت بر دریافت مالیات، ایمیل‌های فیشینگ ارسال می‌کنند. این واحد پلیس اعلام کرد، حمله به رایانه‌های کاربران از 12 سپتامبر آغازشده و مهاجمان بیش از 16 هزار ایمیل فیشینگ ارسال کرده‌اند. اداره نظارت بر دریافت مالیات در فیس بوک پیامی منتشر کرده و اعلام کرد چنانچه کاربری ایمیلی از طرف این سازمان دریافت کند که فایل پیوست نیز دارد، اقدام به باز کردن آن ننماید.  

تازه ترین ها
برچسب‌گذاری
1405/04/23 - 18:47- هوش مصنوعي

برچسب‌گذاری آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی

صنعت موسیقی برچسب‌هایی برای آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی معرفی کرد.

طرح
1405/04/23 - 17:55- اروپا

طرح آزمایشی یوروی دیجیتال توسط بانک مرکزی اروپا

بانک مرکزی اروپا، ارائه دهندگان خدمات پرداخت را برای طرح آزمایشی یوروی دیجیتال تأیید کرد.

سرپیچی کودکان بریتانیایی از بررسی آنلاین سن

از هر پنج کودک بریتانیایی، دو نفر می‌گویند که از بررسی آنلاین سن خود سرپیچی می‌کنند.