about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

انتخابات اسراییل در معرض حمله‌ی سایبری

نشست سالانه‌ی سایبرتک در تل‌آویو یکی از مهم‌ترین نشست‌های سایبری محسوب می‌شود. بنیامین نتانیاهو در نشست امسال به سخنرانی پرداخت. وی در بخشی از سخنان خود گفت: «همه‌چیز؛ یک هدف برای حمله‌ی سایبری است. وقتی می‌گویم همه‌چیز؛ یعنی هر چیزی از حساب‌های بانکی ما گرفته تا امنیت ملی. حتی روشی که ما برای اداره‌ی انتخابات در اسراییل به کار می‌گیریم، آسیب‌پذیر است»
وی درباره‌ی امنیت سایبر چنین گفت: «ما نمی‌توانیم رشد کنیم مگر اینکه امنیت سایبر را تقویت کنیم. امنیت سایبری برای دفاع از افراد و ملت، ضروری است و موجب ایجاد فرصت‌های بزرگ اقتصادی می‌شود. امنیت سایبری دارای دو بعد صنعتی و ملی است.»
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه‌ی صحبت‌هایش به آرمان اسراییل در حوزه‌ی سایبری اشاره و اعلام کرد: «تولید درصد بسیاری از فناوری‌های سایبری موجود، از طرف اسراییل بوده است. برگزاری این نشست در اسراییل، شاهد این حرف من است. می‌خواهم که اسراییل به یک قدرت سایبری تبدیل شود و هم‌زمان یک عنصر راه گشا، برای توانایی‌های سایبری دیگر کشورها باشد.»
نتانیاهو افزود نیروهای نظامی در میان مسلمانان از همان فناوری‌های مورداستفاده‌ی اسراییل، استفاده می‌کنند.

 

تازه ترین ها
پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.

هشدار
1405/04/03 - 13:26- اروپا

هشدار سازمان نظارت بر داده‌های بریتانیا

سازمان نظارت بر داده‌های بریتانیا (ICO) نسبت به دسترسی غیرمجاز به سوابق بیماران هشدار داد.