about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

وزیر دفاع پیشنهادی دولت سیزدهم با حضور در فراکسیون دفاع مجلس شورای اسلامی به تشریح مهمترین اولویت ها و رویکردهای دفاعی خود در چهار سال آینده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پرداخت.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع پیشنهادی دولت سیزدهم که برای حضور در فراکسیون دفاع مجلس شورای اسلامی صبح امروز وارد مجلس شورای اسلامی گردید در بدو ورود، با حضور در مزار شهدای گمنام ضمن تجدید میثاق با آرمان های امام راحل برای علو درجات شهدای گمنام مجلس شورای اسلامی قرائت فاتحه کرد.

وی در این جلسه با اشاره به تدابیر و فرامین فرماندهی معظم کل قوا، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و قانون تشکیل وزارت دفاع و سند چشم انداز بیست ساله کشور و به خصوص سند چشم انداز نیروهای مسلح تصریح کرد، پویایی، پیچیدگی و تلاطم در روند تغییر در معادلات نظم و امنیت منطقه‌ای و الگوی احتمالی بحران ها و منازعات و جنگ های آینده در ادامه پیچ تاریخی و از جمله افزایش فشارهای استکبار جهانی و اذناب منطقه‌ای آنان در ابعاد مختلف سیاسی، روانی، فرهنگی و اقتصادی ما را در ادامه مسیر ارتقاء قدرت بازدارندگی مصمم تر و قاطع تر می‌کند.

امیر آشتیانی با تحلیل و تبیین محیط راهبردی جمهوری اسلامی ایران افزود: عمق راهبردی جمهوری اسلامی امروز نسبت به دو دهه گذشته تغییری شگرفی کرده و مسیر نوید بخشی را برای تولید و بازتولید قدرت برای ایفای نقش در منطقه و فرامنطقه پیش روی کشور قرار داده است.

وزیر دفاع پیشنهادی دولت سیزدهم خاطرنشان ساخت: حفظ و ارتقاء عوامل تولید فناورانه قدرت دفاعی برتر ساز با تاکید بر توان موشکی پدافند هوایی پهبادی سایبری و رزم نوین از اولویت‌های وزارت دفاع خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.