about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

امنیت پایین آیفون

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان، هکرها به سیستم‌عامل iOS حمله کرده و اطلاعات ۲۲۵ هزار کاربر این سیستم‌عامل را به سرقت بردند.

به ادعای رسانه‌ها و محققان، در این حمله، هکرها از یک بدافزار استفاده کرده و اطلاعات نام کاربری و رمز عبور کاربران خود را به سرقت بردند.

یکی از محققان در این خصوص گفت: "ما باور داریم این حمله که بزرگ‌ترین سرقت اطلاعات از اپل است از طریق بدافزار انجام گرفته است."

این بدافزار، اطلاعات جابجا شده در iTunes را به سرقت برده و از این طریق به اطلاعات نام کاربری و رمز عبور کاربران دست رسی پیدا می‌کردند.

به گفته‌ی محققان، علاوه بر اطلاعات نام کاربری و رمز عبور حساب‌های کاربری اپل، هکرها هزاران سند، کلیدها و رمزهای خصوصی و رسیدهای خرید را به سرقت بردند.

این بدافزار، اطلاعات به سرقت برده را به سرورهای فرماندهی و کنترل هکرها می‌فرستاده است.

تلفن همراه آیفون و تمام محصولات اپل به داشتن امنیت بسیار بالا مشهور هستند و در طول عمر ۸ ساله‌ی آیفون، این حمله بزرگ‌ترین حمله‌ی بدافزار به این تلفن همراه بوده است.

به ادعای محققان امنیتی، این بدافزار از طریق شرکت‌های ثالثِ ساخت نرم‌افزار منتشر شده‌است.

این بدافزار، اطلاعات کاربران آیفون در ۱۸ کشور مختلف دنیا را به سرقت برده است.

به ادعای رسانه‌های آمریکایی، هکرهای چینی مسئول این حمله هستند. این رسانه‌ها برای ادعای خود مدرکی را ارائه نکرده‌اند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.