about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبر: اولین اولویت پنتاگون

ریچارد هیل به عنوان مقام ارشد امنیت سایبر پنتاگون برگزیده شد. وی در گذشته معاون رئیس اطلاعات پنتاگون بود.

ریچارد هیل در گزارش اخیر خود بر نقش وزارت دفاع در حوزه امنیت سایبری تأکید کرده است. وی گفت: "هر اقدامی که وزارت دفاع انجام می‌دهد، برای امنیت سایبرش نگرانی دارد. ما باید امنیت کامپیوترهای وزارت را چه در هواپیماها و چه بر روی میز خود، تأمین کنیم. آنها باید طوری طراحی شوند که در هر جایی قرار بگیرند، در برابر حملات مقاوم باشند. آنها باید از لحاظ امنیتی هر ثانیه تأمین شوند و همواره به روز باشند."

وی ادامه داد: " ستاد مشترک ارتش آمریکا از امنیت سایبر به عنوان یک بخش کلیدی برای بقای وزارت یاد کرده است." ریچارد هیل به همراه فرنک کندال کتابی با عنوان "چگونه امنیت اطلاعات داخل کامپیوتر خود را تأمین کنیم؟" نوشتند. فرانک کندال رئیس تدارکات وزارت دفاع است.

هیل درباره دفاع و مقاومت در برابر حملات سایبری نوشت:" ما به دنبال زیر ساختی هستیم که تشخیص مناطق و مانورهای سایبری را نسبت به 10 سال گذشته، برای ما آسان‌تر کند."

هیل بعد از شنیدن شعارهایی درباره فضای گسترده جنگ‌های سایبری اعلام کرد: "ما باید از ارتباط میان دامنه‌های اینترنتی و دامنه‌های مربوط به جنگ‌های سایبری آگاه باشیم. امنیت سایبر از توانایی ما برای اجرای ماموریت در هر دامنه دفاع می‌کند. تسلط بر اطلاعات یکی از اصول در جنگ‌های سایبری پنتاگون است.

با این که این موضوع از یک دیدگاه نظامی خالص، معقول به نظر می‌آید، اما تکرار پی در پی آن می‌تواند برای شرکت‌های بین المللی امنیت سایبر مشکل ایجاد کند. به عنوان مثال یک اصل نظامی در آمریکا و چین، تماس برای دریافت اطلاعات در هنگام جنگ می‌باشد که مستلزم فعال بودن پروب‌های شبکه در هنگام صلح است. پروب‌های شبکه، دستگاه‌هایی هستند که سرعت و ترافیک در شبکه را تشخیص می‌دهند.

هیل بیان کرد: "برای جلوگیری از تشدید تنش‌های به وجود آمده، معتقدم که دو طرف باید از تلاش برای تسلط به اطلاعات دست بکشند. بدیهی است که این عمل در سخن بسیار ساده‌تر از اجرای آن است، اما در قدم اول، دو کشور می‌توانند با امضا کردن توافق نامه‌ای از فعالیت های سایبری بر علیه یکدیگر جلوگیری کنند."

ریچارد هیل اشاره کرد که هر دو کشور باید در برابر حملات سایبری مقاومت لازم را داشته باشند. آمریکا و چین باید شرایطی را فراهم کنند که هیچ کدام در حملات سایبری آسیب نبینند. هدف نهایی ثبات در فضای سایبری است.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.