about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبر انرژی؛ اولویت قطر

در جریان این اجلاس مصاحبه‌ای توسط شرکت گالف اینتلیجنس (The GulfIntelligence) برگزار شد. ۴۵ درصد از پاسخگویان این مصاحبه معتقد بودند که با توجه به خطرات مخرب حملات سایبری به صنعت انرژی قطر، این کشور باید اقداماتی را برای آموزش کارمندان خود به عمل آورد و عموم مردم را نیز از تهدیدات سایبری آگاه کند. درحالی‌که ۳۳ درصد از آنها معتقد بودند که توسعه تخصص امنیت داخلی و فرهنگ هک کردن باید به‌عنوان یک اولویت باشد. ۱۱ درصد نیز اظهار کردند که کسانی که به اشتراک‌گذاری اطلاعات و داده‌ها و مشخص کردن وظایف سهامداران بخش‌های مختلف می‌پردازند، باید تهدیدات امنیت سایبر را موردتوجه قرار دهند. علاوه بر مطالب قبل، انجمن تحقیق و توسعه در مورد اولویت تحقیق بر روی امنیت سایبر در قطر تأکید کرد. همچنین به این نکته اشاره کرد که باید پیشرفت‌هایی در تشخیص، توقف و پاسخ به تهدیدات سایبری صورت بگیرد، قبل از اینکه زیرساخت‌های ملی و اقتصاد هدف حملات واقع شوند.
۶۰ درصد از شرکت‌های ملی و بین‌المللی شرکت‌کننده به این نتیجه رسیدند که باید بخشی از عملیات خود را به دره سیلیکون و سایر کانون‌های خلاق دنیا در زمینه فناوری منتقل کنند. این کار برای استفاده از بهترین امکانات به‌منظور ایجاد نوآوری و تقویت نیروی کار در قرن حاضر است. درحالی‌که ۴۰ درصد از آنها معتقد بودند چنین کاری لازم نیست.
لازم به ذکر است که شرکت گالف اینتلیجنس تسهیلاتی را برای تبادل اطلاعات فراهم می‌کند و شبکه‌ی اینترنتی را میان سهامداران انرژی، بانک، بهداشت و درمان و بخش‌های مالی منطقه خلیج‌فارس ایجاد می‌کند. مرکز ارتباطات راهبردی آن در دبی قرار دارد ولی مراکز اجرایی آن در کشورهای قطر و عمان واقع است. این شرکت جلسه‌ای را سالانه برگزار می‌کند که در آن سهامداران ملی و بین‌المللی صنعت انرژی شرکت می‌کنند و این جلسات در امارات، قطر و عمان برگزار می‌شود. ازجمله اشخاصی که در این جلسات شرکت می‌کنند می‌توان به نخست‌وزیر لبنان و قطر، دبیر کل اوپک، وزیر انرژی امارات، قطر، عراق، موزامبیک و تانزانیا اشاره کرد.

 

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.