about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبری لازمه رشد اقتصادی

تحقیقاتی که جدیداً توسط موسسه امنیتی آمریکایی Blue Coat Systems  انجام‌شده است، نشان می‌دهد که حملات هکری علاوه برداشتن جنبه‌های منفی و مخرب، یک جنبه مثبت هم داشته و آن رشد خدمات فناوری اطلاعات و امنیت سایبری در سطح دنیا بوده است.
 افزایش حملات هکری، باعث رشد خسارات واردشده به صنایع در سطوح مختلف شده و به‌عنوان یک تهدید برعلیه اقتصاد جهانی محسوب می‌شود. به‌عنوان‌مثال، 31 درصد مشاغل و شرکت‌های صنعتی در انگلیس در طی سال‌های اخیر، نفوذهای اطلاعاتی را تجربه کرده و از این مورد آسیب دیده‌اند. 61 درصد از این شرکت‌های انگلیسی نیز اذعان می‌کنند که نفوذهای اطلاعاتی در این کشور، سبب افزایش اهمیت اجرای امنیت سایبری شده است. این آمار در کشورهای دیگر شیب ملایم‌تری داشته است، به‌طوری‌که در آلمان 38 درصد و در فرانسه 36 درصد بوده است.
این تحقیق که از 1580 نمونه هدف در 11 کشور دنیا انجام‌شده است نشان می‌دهد که شرکت‌هایی در دنیا که با موضوعات فناوری اطلاعات و امنیت سایبری در ارتباط هستند، جزو پیشروترین شرکت‌ها در عرصه صنعت به شمار می‌آیند و بیشترین رشد را طی سالیان اخیر تجربه کرده‌اند. این شرکت‌ها در کارنامه اعتبارات مالی خود، رشد میانگین 20 درصدی را دارند.93 درصد از شرکت‌های هدف نیز امنیت فناوری اطلاعات را یک اصل کلیدی دررسیدن به اهداف شغلی عنوان می‌کنند.
البته مشارکت کشورها در تحقیقات تحلیل خطرات سایبری آمار متفاوتی داشته است. به‌عنوان مثال چین در این زمینه پیشرو بوده و مشارکت 68 درصدی داشته است. بعدازآن انگلستان با 59 درصد، فرانسه با 41 درصد و آلمان با 37 درصد، جایگاه‌های بعدی را به خود اختصاص داده‌اند.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.