about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبری به زبان انگلستان

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ تحقیقات موسسه مدیران «IOD» و بارکلیز «Barclays» نشان می‌دهد که 43 درصد از 1000 عضو موسسه اطلاعات خود را به‌صورت فیزیکی ذخیره می‌کنند. طبق نظر محققان این آمار واقعاً ترسناک است و به این معنی است که باعث از دست رفتن اطلاعات‌های سازمان خود می‌شوند.
یک‌چهارم از افراد گفتند که فقط در سال گذشته یک‌بار موردحمله قرارگرفته‌اند بااین‌حال که 28 درصد از حملات به اطلاعات مقامات صورت گرفته است. نتایج این بررسی‌ها نشان می‌دهد که افراد آگاهی این را ندارند که چگونه اطلاعات خود را ذخیره کنند. درحالی‌که 91 درصد از مدیران تجاری این را می‌دانند که امنیت سایبری مهم است؛ اما 57 درصد از این افراد فقط اقدام به محافظت می‌کنند. نزدیک به 68 درصد از اعضای موسسه گزارش جرم و جنایت سایبری انگلستان را شنیده بودند که باید چه اقداماتی را انجام دهند.
محققان اعلام کردند که این گزارش نشان می‌دهد اقدامات دفاعی به‌عنوان یک اولویت باید قرار گیرد. وی افزود حملات سایبری به زیرساخت‌ها غیرقابل‌اجتناب هستند و تنها با ترکیب آموزش و آگاهی و باهوش امنیتی در تجارت می‌توان از یک حمله جلوگیری کرد همچنین افزود برای توسعه تجارت نیاز به توسعه امنیت سایبری، آموزش کارکنان داریم.

 

تازه ترین ها
تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.