about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

امنیت اطلاعات: مهم‌ترین اولویت تایوان

این برنامه برای تأمین امنیت اطلاعات این کشور و جلوگیری از هرگونه حمله سایبری به این اطلاعات طراحی‌شده است.
این برنامه باید دارای دستورالعمل‌های روشنی برای توسعه‌ی امنیت فضای سایبری باشد. به‌عنوان‌مثال جنگ‌های سایبری میان دو کشور آمریکا و چین که دست‌کمی از یک جنگ فیزیکی نداشت، می‌تواند الگوی مناسبی جهت پیشرفت تایوان در این زمینه باشد.
امروزه دامنه‌ی حملات و جنگ‌های سایبری می‌تواند بسیار گسترده باشد. به‌تازگی این حملات شامل حمله به سامانه‌های اقتصادی کشورهای قربانی شده است.
به‌عنوان‌مثال، تمرکز کشور چین درزمینهٔ امنیت سایبر جهت مقاومت در برابر نیروهای نظامی آمریکا و همچنین از کار انداختن سامانه‌های مالی، برق و مخابرات این کشور است.
علاوه بر این، کشورهای آلمان، انگلیس، فرانسه و ژاپن در حال تقویت توانایی خود در حفظ اطلاعات امنیتی و در صورت لزوم تغییر نقش از مدافع به مهاجم هستند.
بنابراین، دولت تایوان باید با افزایش توانایی‌های خود درزمینه امنیت سایبر، دفاع ملی این کشور را بهبود دهد. از طرفی مقامات این کشور نیز باید علاوه برافزایش آگاهی مردم درزمینه امنیت سایبر، اقداماتی جهت حفظ زیرساخت‌های حیاتی و شبکه‌های اطلاعاتی مهم این کشور انجام دهند.

 

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.