about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بن سلمان قبل از قتل خاشقچی با ژنرال آمریکایی قرارداد هکری امضا کرده بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وبگاه تخصصی اینترسپت (Intercept) گزارش داد که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی و مؤسسه سایبری به رهبری یکی از نزدیکترین دستیاران وی به نام سعود القحطانی (Saud Al-Qahtani)، اوایل سال 2018 قراردادی را با کیت الکساندر (Keith Alexander)، رئیس سابق آژانس امنیت ملی ایالات متحده، برای کمک به عربستان در آموزش نسل بعدی هکرهای سعودی با ادعای مقابله با دشمنان امضا کردند.

این کشور حوزه خلیج فارس به مقصدی پرسود برای ژنرال‌های بازنشسته آمریکایی و مقامات ارشد اطلاعاتی تبدیل شده است. مهارت‌ها و تخصص آنها باعث شده تا بسیار مورد تقاضا باشند، زیرا مدعی هستند که رژیم‌های خودکامه در منطقه با تهدیدهای امنیتی روزافزون روبرو هستند.

آیرون‌نت (IronNet) به‌وسیله یک ژنرال 4 ستاره تأسیس شد. این شرکت در مراسمی در واشنگتن دی سی با کالج امنیت سایبری، هوش مصنوعی و فناوری‌های پیشرفته محمد بن سلمان قرارداد امضا کرد. این دانشکده برای آموزش مأموران اطلاعاتی سایبری عربستان ایجاد شده است.

تلاش‌های زیادی برای افزایش قابلیت‌های سایبری عربستان انجام شده که همزمان با یک کمپین تهاجمی علیه منتقدان خارجی شاهزاده بود. در همان زمان، جمال خاشقچی (Jamal Khashoggi)، ستون‌نویس وقت واشنگتن پست و منتقد برجسته دسته حاکم در ریاض، یک سری پیام‌های تهدیدآمیز از جمله یکی از القحطانی دریافت کرد. خانواده و نزدیکان خاشقچی همچنین بدافزاری را کشف کردند که به صورت الکترونیکی در گوشی‌های هوشمند آن‌ها کار گذاشته شده بود.

گفته می‌شود که قحطانی مغز متفکر قتل خاشقچی در اکتبر 2018 در کنسولگری عربستان در استانبول بوده است. براساس گزارش‌ها، مشاور سابق دربار سلطنتی از طریق اسکایپ با قاتلان در تماس بوده تا در حین دستور قبل از قتل به این روزنامه‌نگار توهین کند. ظاهراً او به تیم گفته که «سر سگ را برای من بیاورید». خاشقچی کشته و سپس با اره استخوانی قطعه قطعه شد.

اینترسپت فاش کرد که توافق‌نامه آیرون‌نت مرتبط با مغز متفکر ادعایی قتل خاشقچی در وب‌سایت آن فهرست نشده و معلوم نیست که آیا این رابطه تجاری هنوز پابرجا است یا خیر یا اینکه تا به حال میزان آن چقدر بوده است. به گفته کارمندان سابق آیرون‌نت، روابط عربستان سعودی حتی در این شرکت تا حد زیادی محرمانه بوده است. این گزارش فاش کرد که چندین شرکت آمریکایی دیگر که از نیروی هوایی ایالات متحده، ارتش و آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) استخدام شده‌اند، نیز نرم‌افزارهای جاسوسی سایبری را به عربستان می‌فروشند.

نگرانی‌هایی در مورد تجارت مقامات آمریکایی در کشورهای حوزه خلیج فارس مطرح شده است؛ برای مثال، پس از اینکه گروهی از هکرهای آمریکایی، که زمانی برای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا کار می‌کردند، به امارات متحده عربی برای جاسوسی از مجری بی‌بی‌سی، رئیس الجزیره و دیگر چهره‌های برجسته رسانه‌های عربی کمک کردند، دانا شل اسمیت (Dana Shell Smith)، سفیر سابق آمریکا در قطر این عمل را محکوم کرد.

اسمیت در آن زمان ادعا کرد :

«افرادی که دارای این مجموعه مهارت‌ها هستند نباید بتوانند آگاهانه یا ناآگاهانه منافع ایالات متحده را تضعیف کنند یا با ارزش‌های ایالات متحده در تضاد باشند.»

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.