about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

امضای فرمان اجرایی امنیت سایبری توسط اوباما

اجلاس امنیت سایبری آمریکا با هدف حمایت از مصرف کنندگان در دانشگاه استفورد برگزار گردید. در این اجلاس، باراک اوباما رئيس جمهور ایالات متحده آمریکا، در کنار جمعی از مقامات کاخ سفید و مدیران شرکت‌های فناوری به سخنرانی پرداخت.
انتخاب دانشگاه استنفورد برای برگزاری اجلاس
باراک اوباما در ابتدای سخنرانی خود، دلیل اصلی انتخاب دانشگاه استنفورد برای برگزاری این اجلاس را موفقیت‌های این دانشگاه در زمینه دستاوردهای درخشان در دنیای اقتصاد دیجیتالی و الکترونیکی عنوان کرد.
وی خطاب به اساتید و دانشمندان این دانشگاه اعلام داشت که دولت باید بهتر از هر زمان دیگری با اساتید مربوطه همکاری نماید. این همکاری باعث خواهد شد تا فرصت‌های موجود را از آن خود نماییم و از پس چالش‌های دنیای دیجیتالی که ما را تهدید می کنند، برآییم.
اوباما در ادامه افزود: هدف اصلی ما کاهش مباحثی است که در مورد تهدیدات سایبری شکل می‌گیرند؛ از جمله در ارتباط با زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده، سرقت هویت و یا ورشکستگی مالی شرکت‌ها.
انتخاب رمز عبور ضعیف توسط رئيس جمهور
می توان اوباما را اولین رئیس جمهور آمریکا دانست که در عصر فناوری‌های هوشمند در کاخ سفید مشغول به فعالیت شده است. اوباما در ژانویه سال 2008 مسئولیت ریاست جموری ایالات متحده را بر عهده گرفت و اولین رئيس جمهور آمریکا است که از فناوری گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کند. 
در طول سالیان اخیر، دولت ایالات متحده دستگاه تلفن همراه مخصوصی را از شرکت بلک‌بری برای اوباما در نظر گرفته است. با اینکه این تلفن هوشمند برای محافظت از هکرها و تهدیدات خارجی طراحی شده است، اما اوباما در اجلاس امنیت سایبری روز گذشته اعلام داشت که انتخاب رمز عبور، امنیت کامل شما را فراهم نمی‌آورد.
اوباما در ادامه افزود: "دستیابی هکرها به نام کاربری و رمزهای عبور توسط هکرها بیش از حد آسان شده است. برخی از افراد کلمات عبور ضعیفی مانند 12345 انتخاب می‌کنند. این‌ها برخی از کلمات عبور قبلی من نیز هستند، اما آنها را تغییر دادم. خوشبختانه بسیاری از شرکت‌ها اقدامات امنیتی و رو به رشد خوبی را در این زمینه انجام داده‌اند و فناوری‌های قویتری را برای تصدیق هویت کاربران طراحی کرده‌اند."
لزوم همکاری دولت با بخش خصوصی
اوباما در ادامه سخنرانی خود همکاری دولت و صنعت را مهمترین عامل پیشرفت در زمینه جلوگیری از تهدیدات سایبری خواند. وی به اشتراک گذاشتن اطلاعات صحیح را بسیار مهم دانست و عنوان داشت که دولت و بخش خصوصی، هر کدام به تنهایی قادر به مدیریت کردن این اطلاعات نخواهند بود. 
وی در ادامه تاثیر جوانان آمریکایی در این راه را بسیار مهم توصیف کرد و دسترسی آنها به اینترنت پرسرعت در فضای دانشگاهی را از اقدامات خوب دولت دانست. اوباما افزود: ما سعی می‌کنیم تا کودکان‌مان به دنیای آنلاین دسترسی داشته باشند، اما در عین حال امنیت آنها نیز حفظ شود. بنابراین باید روش‌هایی را به کار گیریم که از خانواده ‌ها، کودکان و در نتیجه اقتصادمان محافظت نماییم.
اوباما در پایان سخنرانی خود اعلام داشت: " من امروز قانون جدیدی را به امضا می‌رسانم که بر اساس آن، اطلاعات بیشتری در مورد تهدیدات و حملات سایبری بین دولت و بخش‌های خصوصی به اشتراک گذارده خواهد شد. با اجرای این قانون، شرکت‌ها و صاحبان صنایع بیشتری تشویق خواهند شد تا سازمان و مراکزی را جهت اشتراک اطلاعات بین یکدیگر ایجاد نمایند."

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.