about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

امضای تفاهم امنیت سایبری میان ژاپن و استونی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ شینزو آبه (Shinzo Abe)، نخست‌وزیر ژاپن و همتای استونیایی اش، تاوی رویواس (Taavi Roivas)، در دیداری دوجانبه بر تقویت همکاری‌ها در زمینه‌های امنیت سایبری و فناوری تشخیص هویت دیجیتال تأکید کردند.
در کنفرانس خبری مشترک بین دو نخست‌وزیر، آبه تأکید کرد که کشورهای حوزه بالتیک، در زمینه امنیت سایبری و فناوری اطلاعات عملکرد بسیار خوبی دارند و ژاپن نیز تا فرصت باقیمانده به المپیک 2020 توکیو، برنامه ویژه‌ای برای این موضوع دارد.
در بخش‌هایی از صحبت آبه آمده است: «ما چیزهای بسیاری باید از استونی یاد بگیریم، موضوعاتی که فناوری اطلاعات را به عنوان ستون اصلی ملت‌سازی قرار می‌دهد و باعث ارتقاء بهره‌وری در زندگی مردم می‌شود.» رویواس نیز در این دیدار تأکید کرد که سامانه "تشخیص هویت ملی شماره من"، امسال و به‌عنوان نقطه عطفی در ساخت یک شبکه دیجیتال به بهره‌برداری رسید. این سامانه برای مدیریت تبادلات بین دولت، بخش‌های خصوصی و مشاغل مورد استفاده قرار می‌گیرد.
رویواس، برای دیداری شش‌روزه راهی ژاپن شده است. رویواس در این دیدار گفت: «سامانه "شماره من"، دستاوردی چشم‌گیر و گامی بزرگ برای یک ژاپن دیجیتال است و نمونه بسیار بزرگی برای نشان دادن چگونگی همکاری بین دو کشور است.»
سامانه "شماره من"، یک سامانه تشخیص هویتی است و در آن به هر نفر یک کد شناسایی 12 رقمی اختصاص می‌یابد. این کد 12 رقمی، برای فرایندهای مالیاتی و امنیت اجتماعی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
در بخش دیگری از صحبت‌های رویواس آمده است: «استونی نخستین کشوری بود که در سال 2007، حمله سایبری همه‌جانبه‌ای را تجربه کرد. این موضوع سبب شد تا ما از آن درس بگیریم و دانش خود را افزایش دهیم.»
حمله سال 2007 به استونی، سبب شد تا این کشور اقدام به عقد قراردادهای امنیت سایبری گسترده با ناتو و اتحادیه اروپا کند و امروزه به یکی از قطب‌های امنیت سایبری در اروپا تبدیل شود.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.