about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عربستان سعودی با هوآوی، آی‌بی‌ام و علی‌بابا تفاهم‌نامه‌ای در زمینه هوش مصنوعی امضا کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ آژانس خبری دولتی «SPA» گفت که اداره اطلاعات و هوش مصنوعی سعودی در یک اجلاس تفاهم‌نامه‌ای با هوآوی، آی‌بی‌ام و علی‌بابا در زمینه هوش مصنوعی امضا کرده است.

اداره اطلاعات و هوش مصنوعی سعودی و «Alibaba Cloud» از امضای این تفاهم‌نامه برای حمایت از حرکت عربستان سعودی به سمت توسعه شهرهای هوشمند از طریق هوش مصنوعی خبر دادند.

عبدالله بن شرف الغندی (Abdullah Bin Sharaf Alghandi)، رئیس اداره اطلاعات و هوش مصنوعی سعودی گفت :

«چشم‌انداز 2030 عربستان سعودی اهداف روشنی برای تبدیل شهرهای کشور به شهرهای هوشمند با ارزشمند کردن داده‌های شهر به عنوان یک سرمایه ملی با هدف تحقق آرمان‌های چشم‌انداز 2030 دارد.»

براساس حساب توییتر این سازمان سعودی، اداره اطلاعات و هوش مصنوعی و هوآوی تفاهم‌نامه‌ای را برای شناسایی زبان و شخصیت عربی با استفاده از فناوری هوش مصنوعی و با کمک محققان عربستانی و هوآوی امضا کردند.

به گفته کارشناسان، طرح اصلاحات چشم‌انداز 2030 عربستان سعودی، بسته سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی برای رهایی این کشور از وابستگی به صادرات نفت طراحی شده است.

اداره اطلاعات و هوش مصنوعی سعودی به دنبال كمك آی‌بی‌ام در توسعه موارد استفاده واقعي از هوش مصنوعی در زمينه‌هاي بهداشتي، انرژي و ساير بخش‌ها و همچنين آموزش از طريق يك رابطه راهبردی است.

عربستان سعودی قصد دارد طی یک دهه آینده 20 هزار نفر را در زمینه هوش مصنوعی آموزش دهد.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.